Image
Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2023 15:01 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ρεθύμνης

Ρέθυμνο: Δήλωση της Μαρίας Λιονή για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

Φίλοι μου, συμπολίτισσες και συμπολίτες μου
Μετά το τέλος ενός μεγάλου αγώνα, δεν μπορώ παρά να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την τεράστια στήριξη του συνδυασμού μας «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» του Περιφερειάρχη μας Σταύρου Αρναουτάκη, που στην Π.Ε. Ρεθύμνου συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό του σε επίπεδο ενοτήτων στο νησί μας.
Προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την διαχρονική στήριξη στο πρόσωπο μου, για την αγάπη και τη θέρμη με την οποία με αγκαλιάζετε και να σας διαβεβαιώσω ότι για μένα η πρόοδος και η ανάπτυξη της Κρήτης είναι ο μοναδικός μου σκοπός. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, στο οποίο και πάλι με τάξατε να συμμετέχω.
Ευχαριστώ θερμά την πολύ δυνατή ομάδα της παράταξης μας, με την οποία εργαστήκαμε μεθοδικά για την νίκη του συνδυασμού μας και πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο.
Και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής μου θητείας, είναι πάντα δίπλα μου, ακούραστο στήριγμα. Χωρίς τον σύζυγο μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, δεν θα μπορούσα να έχω πετύχει όσα κατάφερα ως σήμερα.
Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά! 
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

"Ερχεται" πάλι Αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα

Για ακόμη μια φορά γίνεταιμεταφορά σκόνης από την περιοχή της Λιβύης και της Αιγύπτου, καθώς οι βροχοπτώσεις που συνοδεύουν το φαινόμενο, όπως αναφέρει ο κόμβος πληροφόρησης για την Ατμοσφαιρική Σύστα

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

Survivor: Συγκίνηση στην αποχώρηση του Γιώργου Καραϊσαλίδη – Το «δώρο» στον Scofield και η δικαίωση του Φλώρου

Μια δραματική μονομαχία στο Survivor έφτασε στο τέλος της, με τον Γιώργο Καραϊσαλίδη να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και τον Σταύρο Φλώρο να κερδίζει τη μάχη της παραμονής. Η αναμέτρηση για την παραμ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 18/3/26

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Κρήτη, τη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, μετά το με