Image
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 16:57 Βλέπω/Ακούω

Ζώδια 22/09 Προσέξτε την υγεία σας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος πέρασε σήμερα σε κενό πορείας μέχρι αύριο που μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και την Φθινοπωρινή Ισημερία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα. Πρακτικά είναι μια ημέρα κατά την οποία οι δράσεις σας θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και να επικρατεί η λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές αλλά δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να κάνετε δράσεις τις οποίες δεν έχετε μελετήσει πάρα πολύ καλά σήμερα.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας θα παρακινούν τα βήματά σας σήμερα. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ομοϊδεάτες και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι όπου ακούτε πολλά, μεγάλα λόγια.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που συνδέεστε συναισθηματικά ή επαγγελματικά και να έχετε μία καλή επικοινωνία. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε στο ίδιο μήκος κύματος, διαφορετικά το χάος μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ή να προβείτε σε λάθος συμπεράσματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται και πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για κάτι που αφορά κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Η αντικειμενική όμως ματιά στα γεγονότα και τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας θα πρέπει να είναι ενεργή και αρωγός στις αποφάσεις σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γεμίζει την καρδιά σας και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες αλλά να έχετε υπομονή όπου είναι απαραίτητο να υπάρξει ωρίμανση.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα σήμερα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν έχει οργανωθεί σωστά. Ειδικά, αν σχετίζεται με συνεργασίες και άλλους ανθρώπους, θα πρέπει να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να προχωρήσει κάτι όπως το θέλετε, λόγω έλλειψης σταθερότητας στα πλανητικά δρώμενα σήμερα, αλλά μία διαφορετική οπτική θα σας βοηθήσει πολύ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να επεκτείνετε και να μεγαλώσετε κάτι που θεωρείτε δικό σας δημιούργημα θα είναι έντονη σήμερα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μην αφορά οικονομικά ζητήματα και κτήσεις. Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να γίνουν λάθη.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από προχτές, σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε μία διαφορετική στάση απέναντι στα γεγονότα αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι τόσο βοηθητικά αν αφεθείτε στη ροή σήμερα. Η παραπλάνηση και η μη καλή κατανόηση μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις ή λάθη.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να επηρεάσουν την κατάσταση. Αφήστε τη ροή να κινηθεί από μόνη της και αν κάτι δεν σας βρίσκει σύμφωνη/ο προσπεράστε ή αφήστε το στην άκρη.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έρχεστε σε επαφή περισσότερο με αξίες οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς στη ζωή σας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρά σας και να γίνετε μαζί μία ομάδα προς έναν κοινό στόχο. Ωστόσο, για οποιαδήποτε δράση θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά ώστε να μην ξεφύγετε από τα όρια τα οποία σας κρατούν σε ασφαλή εδάφη. Είναι σημαντικό να προσέξετε την υγεία σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 06.12.2023

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν σου θυμώνει

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν σου θυμώνει Καθένας αντιδρά διαφορετικά, όταν θυμώνει. Κάποιοι, κλαίνε. Άλλοι, λένε πράγματα που δεν εννοούν και τα ξεχνούν μετά από δέκα δευτερόλεπτα, ενώ δεν είναι

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 06.12.2023

Ζώδια 06/12 Τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές κινήσεις μεταξύ 4μιση και 6μιση το απόγευμα. Γενικότερα ζητήματα που είναι ανοιχτά τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να είναι δύσκολα διαχειρίσιμα. Η σχέση της Σελήνης με τον

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 05.12.2023

Η συναυλία - αφιέρωμα στα 50 χρόνια καριέρας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Heraklion Arts and Culture

Η συναυλία - αφιέρωμα στα 50 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην μουσική, είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and Culture και στη Ζώνη θέασης &