Image
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:26 Πολιτική

Νέα εξέλιξη: Συνάντηση Κασσελάκη με Παππά στη Βουλή

Την ώρα που οι δύο μονομάχοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Βουλή προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Παππά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Νίκος Παππάς ο οποίος έλαβε λίγο πάνω από 8% στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο, αν και πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης πάντως, δεν έχει κάνει γνωστό εάν προτίθεται ή αν προγραμματίζει να συναντηθεί και με τους άλλους δύο υποψηφίους

Ο κ. Κασσελάκης πάντως, δεν έχει κάνει γνωστό εάν προτίθεται ή αν προγραμματίζει να συναντηθεί και με τους άλλους δύο υποψηφίους που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές, δηλαδή με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα. 

in.gr

Post
Πολιτική Τετάρτη 04.03.2026

Μ. Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Κρήτη σε πλωτό αεροπλανοφόρο και συνολικά τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο

Διέξοδο από τον κόσμο που φλέγεται μπορεί και πρέπει να δώσει ο λαός με ένα γενικό ξεσηκωμό, απαιτώντας εδώ και τώρα να κλείσουν οι βάσεις της Σούδας και όλες οι ΝΑΤΟΪκές βάσεις στη χώρα, να επιστρέψο

Post
Πολιτική Τετάρτη 04.03.2026

Μαξίμου: «Καθαρά αμυντικός ο χαρακτήρας της συνδρομής στην Κύπρο – Καμία εμπλοκή με το Ιράν»

Σε τρία επίπεδα κινείται η ελληνική διπλωματία, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συμμάχους για την αποτροπή μιας γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή.

Post
Πολιτική Τρίτη 03.03.2026

Κοινό αίτημα Σ. Φάμελλου και Αλ. Χαρίτση για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Φάμελλος και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρ