Image
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:26 Πολιτική

Νέα εξέλιξη: Συνάντηση Κασσελάκη με Παππά στη Βουλή

Την ώρα που οι δύο μονομάχοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα στη Βουλή προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Παππά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Νίκος Παππάς ο οποίος έλαβε λίγο πάνω από 8% στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο, αν και πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης πάντως, δεν έχει κάνει γνωστό εάν προτίθεται ή αν προγραμματίζει να συναντηθεί και με τους άλλους δύο υποψηφίους

Ο κ. Κασσελάκης πάντως, δεν έχει κάνει γνωστό εάν προτίθεται ή αν προγραμματίζει να συναντηθεί και με τους άλλους δύο υποψηφίους που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές, δηλαδή με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Στέφανο Τζουμάκα. 

in.gr

Post
Πολιτική Παρασκευή 09.05.2025

Αυτοψία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στα υπό εξέλιξη έργα του ΒΟΑΚ

Αυτοψία σε τρία εργοτάξια κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης πραγματοποίησε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, μαζί με τον Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο και τον Γενικό Γραμμ

Post
Πολιτική Πέμπτη 08.05.2025

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο (vid)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά την έναρξη της συνάντησης είχαν τον ακόλουθο διάλογο: Οικουμενικός

Post
Πολιτική Πέμπτη 08.05.2025

Συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Πιερρακάκη με το προεδρείο του ΣΕΛΠΕ

Συνάντηση με το προεδρείο και μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος – ΣΕΛΠΕ είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.