Image
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:12 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Ηράκλειο: Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στην εκδήλωση για τον κρητικό οίνο

Στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Αμπελουργός» 5000 χρόνια κρητικού οίνου» που διοργάνωσαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, έδωσε το «παρών» ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με εκπροσώπους οινοποιών, μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.

Τα μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον κ. Καραμαλάκη και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα του αμπελουργικού κλάδου, τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν λόγω καιρικών συνθηκών και επιπροσθέτως για την ιστορία του κρητικού αμπελώνα.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete. Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών των κρητικών παραγωγών και ταυτόχρονα να εξερευνήσουν την ιστορία του αμπελουργικού κλάδου. Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές για την εξαίσια εκδήλωση». 
 

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.07.2026

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Κρήτη Αττικήκαι πέντε ακόμη περιοχές

Σε κατάσταση πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 4) βρίσκονται σήμερα, Παρασκευή, η Αττική, η Κρήτη και περιοχές των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με τον

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

Εμπλοκή άγκυρας Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θήρα

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας ότι κατά τη διάρκεια άρσης της δεξιάς άγκυρας του φορτηγού-οχηματαγωγού (Φ/Γ - Ο/Γ) «ΤΑΛΩΣ» Ν.Π. 10899 στο λιμάνι του Αθηνιού

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίωξη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε τέσσερις βουλευτές – Στο αρχείο οι υποθέσεις επτά ακόμη

Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων εν ενεργεία βουλευτών άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Συνολικά, διώξεις ασκήθηκαν σ