Image
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 16:08 Βλέπω/Ακούω

Λιβύη: Στην Αθήνα η κηδεία της Κρητικιάς νοσηλεύτριας της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς της νοσηλεύτριας της Πολεμικής Αεροπορίας Εύης Ανδρεαδάκη, η οποία σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη, μαζί με άλλους τέσσερις συμπατριώτες μας, οι οποίοι ταξίδεψαν για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα που -επίσης- επλήγη από την φονική κακοκαιρία Daniel.

Η οικογένεια της ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός από το Επιτελείο, προσθέτοντας ότι η κηδεία της θα γίνει στην Αθήνα. 

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη
Το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Βεγγάζης στον χώρο, όπου συγκεντρώνεται η διεθνής βοήθεια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα πέντε Έλληνες να χάσουν τη ζωή τους, τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς.

Στο C-130 της ελληνικής αποστολής υπήρχαν τουλάχιστον 2 τόνοι από τρόφιμα και φάρμακα, ως βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Η αποστολή μπήκε σε λεωφορείο και βγαίνοντας προς την Εθνική Οδό για να μεταβούν στις περιοχές, όπου θα διαμοιράζονταν.

H μοιραία στιγμή ήταν όταν έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τυλιχθεί το λεωφορείο στις φλόγες.


Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 14.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 14/5/26

Στο Ιόνιο, τα βόρεια ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ενώ βαθμιαία θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, όμως το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά και την Αττική

Απογευματινές ώρες της 11.05.2026, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (ένας 42χρονος και μία 66χρονη, υπήκοοι Φιλιππίνων, καθώς και 51χρονος, υπήκοος Πακιστάν), κατά παράβαση διατάξεων του Ν. 4139/13 «

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής στην Καλλιτεχνούπολη

Στο σημείο του κατεστραμμένου οδικού άξονα από την κακοκαιρία «Erminio» στην Καλλιτεχνούπολη βρέθηκε σήμερα η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατο