Image
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:47 Βλέπω/Ακούω

Λιβύη: 13 οι τραυματίες από το τροχαίο της ελληνικής αποστολής – Σοβαρά οι 5, οι 2 χειρουργούνται

Θρήνος επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις – και σε όλη τη Ελλάδα – για τον θάνατο των 5 συνανθρώπων μας που θέλησαν να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης και έχασαν τη ζωή τους σε ένα φρικιαστικό τροχαίο.

Οι σοροί των Ελλήνων που σκοτώθηκαν στη Λιβύη επαναπατρίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (18.9.2023), ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει στην Ελευσίνα όλοι οι τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι τραυματίες είναι 13 και έχουν ήδη μεταφερθεί σε στρατιωτικά νοσοκομεία.

Από αυτούς οι 5 είναι πιο σοβαρά, ενώ οι δύο εξ αυτών υποβάλλονται σε χειρουργεία, καθώς η κατάσταση τους είναι πιο κρίσιμη.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έφτασε το μεσημέρι και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, προκειμένου να επισκεφτεί τους τραυματίες και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους. Στη συνέχεια μετέβη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Εν τω μεταξύ με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.10.2026

Εγκαινιάστηκε το Διαδημοτικό Κτηνιατρείο Κηφισιάς - Αμαρουσίου - Μια νέα οργανωμένη δομή για την προστασία των αδέσποτων ζώων

Σε μια σημαντική ημέρα για τη φιλοζωία και τη διαδημοτική συνεργασία, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2026 τα εγκαίνια του Διαδημοτικού Κτηνιατρείου Κηφισιάς - Αμαρουσίου, στις εγκαταστάσεις

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.10.2026

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή αλιευτικού εξοπλισμού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καβάλα

Τις πρωινές ώρες την 29.09.2026, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καβάλας από τον ιδιοκτήτη ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους σημαίας Ελβετίας για την κλοπή αλιευτικού εξοπλισμού από το σκάφος του, το οποίο ελλιμεν

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.10.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στηρίζουμε με 17 εκατ. ευρώ τις επιχειρήσεις της Αττικής για να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα και να εισέλθουν σε νέες αγορές»

Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την πρόσκληση για τη χρηματοδότηση συμπράξεων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών μέσω του Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική» 2021-2027 – Στις 6 Οκτωβρ