Image
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:06 Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου - Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο του Μητσοτάκη είναι να επιβιώσουμε – Δεν θα πάρουμε

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της, στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά». «Κι εμείς», υπογράμμισε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

«Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε», είπε, για να σημειώσει: «Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».

madata.gr

Post
Πολιτική Δευτέρα 10.08.2026

Κ. Σπυριδάκη: «“Τουρισμός για Όλους” από τον Αύγουστο»

Τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2026» επιβεβαιώνουν πλέον τα ίδια τα γεγονότα, δικαιώνοντας την κοινοβουλευτική παρέμβαση της Βουλευτή Λασιθίου κ

Post
Πολιτική Παρασκευή 07.08.2026

ΔΕΕΠ Ηρακλείου Ν.Δ.: Με έργα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον

Με έργα η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον και για ακόμη μια φορά έμπρακτα το απέδειξε με την πρόοδο των μεγάλων έργων στον ΒΟΑΚ αλλά και με την υπογραφή της σύμβασηςγια τ

Post
Πολιτική Πέμπτη 06.08.2026

«Κόκκινα» δάνεια και οφειλές σε εφορία-ΕΦΚΑ «πνίγουν» επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Συσσωρεύονται τα χρέη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αποτυχημένες επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους. Το 2025 αυξήθηκαν 3,77 δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφ