Image
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:06 Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου - Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο του Μητσοτάκη είναι να επιβιώσουμε – Δεν θα πάρουμε

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της, στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά». «Κι εμείς», υπογράμμισε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

«Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε», είπε, για να σημειώσει: «Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».

madata.gr

Post
Πολιτική Πέμπτη 07.05.2026

Υπογραφή της σύμβασης της Β΄ Φάσης του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» για την ανακαίνιση 238 Σχολικών Κτιρίων

Υπεγράφη σήμερα, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η σύμβαση δωρεάς για τη δεύτερη φάση του προγράμματος Ανακαίνισης Σχολικών Κτιρίων «Μαριέττα Γιαννάκου». Η δεύτερη φάση του προγράμμα

Post
Πολιτική Πέμπτη 07.05.2026

Μητσοτάκης: «Η συνταγματική αναθεώρηση ανοίγει τον δρόμο για την Ελλάδα του 2030»

Σαφές πολιτικό και θεσμικό στίγμα για τη νέα περίοδο διακυβέρνησης έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, εστιάζοντας στις προτερ

Post
Πολιτική Πέμπτη 07.05.2026

Το Υπουργείο Παιδείας αρνείται να δώσει λύση στα προβλήματα της εφαρμογής του νέου νόμου για τις κατατακτήριες εξετάσεις

Τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του νέου Νόμου για τις κατατακτήριες εξετάσεις, τα οποία αρνείται να λύσει το Υπουργείο Παιδείας, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο.