Image
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 12:06 Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου - Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο του Μητσοτάκη είναι να επιβιώσουμε – Δεν θα πάρουμε

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, είναι μια μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης αριστεράς», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός της, στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά». «Κι εμείς», υπογράμμισε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

«Χτες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιο του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε», είπε, για να σημειώσει: «Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».

madata.gr

Post
Πολιτική Κυριακή 05.04.2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα αφετηρία για μία δυναμικότερη αντιπαράθεση της Πολιτείας με το «Βαθύ Κράτος»

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του Πρωθυπουργού: Ύστερα από επτά χρόνια διακυβέρνησης, το πιο εύκολο θα ήταν να μιλάμε μόνο για κατακτήσεις. Όμως, η αληθινή ευθύνη κρίνεται στις στιγμές που ανα

Post
Πολιτική Κυριακή 05.04.2026

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη τη Μεγάλη Δευτέρα – Το παρασκήνιο της εξόδου Καραμανλή

Σε πλήρη εξέλιξη οι κυβερνητικές κινήσεις για την εκτόνωση της κρίσης – Η «κομβική» τοποθέτηση Σχοινά και οι διαβαθμίσεις στις ευθύνες των βουλευτών. Με ένα τηλεοπτικό μήνυμα προς τ

Post
Πολιτική Σάββατο 04.04.2026

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Κώστας Αχ. Καραμανλής – «Δεν είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές»

Ο πρώην υπουργός θέτει εαυτόν στη διάθεση των αρχών για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, αρνούμενος κάθε εμπλοκή στο σκάνδαλο. Με μια αιφνιδιαστική δήλωση, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ανακοίνωσε το Σάββατο (4 Απ