Image
Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 15:48 Ειδήσεις

Πάπας Φραγκίσκος: Προσεύχομαι για τα θύματα των πυρκαγιών στην Ελλάδα

Στις πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος σήμερα απευθυνόμενος στους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Ο ποντίφικας, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής λειτουργίας, εξέφρασε μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών.

«Προσεύχομαι υπέρ των θυμάτων των πυρκαγιών που ξέσπασαν τις ημέρες αυτές στις βορειοανατολικές περιοχές της Ελλάδας και εκφράζω την αλληλέγγυα εγγύτητά μου στον ελληνικό λαό», τόνισε ο Φραγκίσκος.

πηγή: topontiki.gr


Post
Ειδήσεις Πέμπτη 27.11.2025

Νέα κατάθεση «φωτιά» περιπλέκει τη θέση της Εύας Καϊλή στο Qatargate

Μια νέα μαρτυρία που ήρθε στο φως από τις βελγικές δικαστικές αρχές φαίνεται να ανατρέπει βασικούς άξονες της υπερασπιστικής γραμμής της Εύας Καϊλή στην υπόθεση Qatargate. Σύμφωνα με στοιχεία που δημο

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 27.11.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς την Κομισιόν: «Όχι άλλη ανοχή στην παράνομη Τουρκική αλιεία – Προστατέψτε τους νόμιμους Ευρωπαίους ψαράδες»

Ισχυρό μήνυμα κατά της ανεξέλεγκτης παράνομης Τουρκικής αλιείας στο Αιγαίο απηύθυνε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, κατά τη συζήτηση για τις

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 26.11.2025

Νίκος Παππάς για την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο: «Ασφαλές και ανθρώπινο ψηφιακό περιβάλλον για κάθε παιδί»

Την ανάγκη για ολοκληρωμένη και ουσιαστική προστασία των ανηλίκων στον ψηφιακό κόσμο ανέδειξε κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς, με αφορμή