Image
Τρίτη 06 Ιουνίου 2023 11:30 Πολιτική

Εκλογές 2023: Συνεδριάζουν σήμερα για το ντιμπέιτ ενόψει της κάλπης του Ιουνίου


Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής τίθεται το θέμα της διεξαγωγής τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η συνεδρίαση της Διακομματικής θα γίνει σήμερα 6 Ιουνίου στις 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων (Α' όροφος) του κτηρίου του Υπουργείου Εσωτερικών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15, παρότι αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Η Διακομματική Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση είχε αποφασίσει επίσης να μην υπάρχουν περιορισμοί στις εμφανίσεις υποψηφίων στα ΜΜΕ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ακυρώνοντας ουσιαστικά την οδηγία του ΕΘνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Η απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής ήταν αναμενόμενη καθώς στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρξει σταυροδοσία.

Η Νέα Δημοκρατία προσέρχεται στη συνεδρίαση υπέρ ενός ντιμπέιτ με τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς τα κόμματα των οποίων εξελέγησαν στην Βουλή που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Post
Πολιτική Τετάρτη 23.09.2026

Τσίπρας: «Ή αλλάζουμε πολιτική ή συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο»

Τα βασικά διλήμματα της επόμενης κάλπης, αλλά και την οικονομία, έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι είναι πιθανότερο ο Κυριά

Post
Πολιτική Τετάρτη 23.09.2026

Ελένη Βατσινά: «Ψηφιακά και μόνο;» – Ο ΔΕΔΔΗΕ αποκλείει τη δια ζώσης εξυπηρέτηση των πολιτών

Μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζει την επαφή του με τους πολίτες έρχεται στην επιφάνεια με την απάντηση του Διαχειριστή σε κοινοβουλευτική ερώτηση της βουλευτή Ηρακλεί

Post
Πολιτική Τετάρτη 23.09.2026

Εξηγήσεις για το τέλος των 3 ευρώ ανά επιβάτη του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Το τέλος των 3 ευρώ που πληρώνει κάθε επιβάτηςτου αεροδρομίου Ηρακλείου «ΝίκοςΚαζαντζάκης»για τη συντήρηση και την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, βρίσκεται στο επίκεντρο νέας Κοινοβουλευτικ