Image
Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 16:50 Πολιτική Νομός: Ηρακλείου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Επανεκκίνηση - συντονισμός επόμενων δράσεων τα θέματα της διευρυμένης συνεδρίασης (pics,vid)

Στον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου, στον σχεδιασμό του οδικού χάρτη και των συγκεκριμένων δράσεων που θα ακολουθηθούν από το κόμμα της περίοδο αυτή για τη δεύτερη εκλογική μάχη στις 25 Ιουνίου, επικεντρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενωτικό, την Πέμπτη 1η Ιουνίου, με εισηγητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κ. Ζαχαριάδη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι 11 υποψήφιοι βουλευτές/τριες, οι Συντονιστές των ΟΜ, τα μέλη της ΚΕ, η υπεύθυνη από το Οργανωτικό Ελένη Γιακουμάκη, στελέχη και προσωπικότητες από την Αριστερά, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Κοινή συνισταμένη σχεδόν όλων των τοποθετήσεων, ήταν η απόφαση να αγωνιστούμε, με σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα, ώστε να ανατραπεί ο συσχετισμός που καταγράφηκε στις εκλογές του Μαΐου.
Είναι η ιστορική ευθύνη μας σήμερα: Να αφήσουμε πίσω μας το πένθος, και να ανασυγκροτηθούμε άμεσα. Τώρα. Χωρίς καμιά καθυστέρηση. Και φυσικά να δώσουμε τη μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα στην παραίτηση. Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια. Το μόνο μας όπλο και στρατηγική: να ανοιχτούμε στο λαό, να τον αφουγκραστούμε και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Να κάνουμε την ανατροπή».

Από την Δευτέρα 29 Μαΐου, όπως τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ξεκινήσει τη νέα προεκλογική περίοδο. Η επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο έχει έναν στόχο «την ανασύνταξη των δυνάμεων του κόμματος καθώς επίσης ένα σύντομο μετεκλογικό απολογισμό και την προετοιμασία του συνόλου των δυνάμεων για την κρίσιμη πολιτική μάχη που έρχεται στις 25 Ιουνίου» όπως είπε σε δηλώσεις του Press Office Online και στο ypopsifioi.gr.

Η συνεδρίαση αυτή που έγινε στο Ηράκλειο, όπως ανέφερε το μέλος της εκλογικής επιτροπή τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα της προσπάθειας ανασύνταξης, ανάταξης και επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αυτό γιατί όπως σημείωσε «το Ηράκλειο παίζει καθοριστικό ρόλο και για τον λόγο αυτό οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μας, να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες και αυτό ακριβώς συζητάμε στην συνεδρίαση αυτή όπου βρεθήκαμε με το Συντονιστικό μας όργανο και με μέλη του κόμματος. Σκοπός μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία».

Στόχος της συνεδρίασης όπως είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης ήταν «να συντονίσουμε τις ενέργειες μας ώστε στις 25 Ιουνίου να καταγράψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με το αποτέλεσμα της κάλπης στις 21 Μαΐου. Αυτό περιλαμβάνει πιο στοχευμένες περιοδείες, προσωπική επαφή με τον κόσμο αλλά κυρίως να ακουστεί το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας και να αποφύγουμε τα λάθη της προηγούμενης περιόδου».

Δείτε το βίντεο: 
Post
Πολιτική Τετάρτη 24.07.2024

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Η σημερινή γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο έχει ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης μισού αιώνα από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και για τον λόγο αυτό εκτός από τους καθιερωμένους επίσημους προσκ

Post
Πολιτική Τετάρτη 24.07.2024

Συνάντηση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανου Γκίκα με τους Περιφερειάρχες Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη και Αν. Μακεδονίας Θράκης Χ. Τοψίδη

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανο Γκίκα, πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης και ο Περιφερειάρχης Ανατολικ

Post
Πολιτική Τετάρτη 24.07.2024

Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»: Δεν αναγνωρίζει ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών!

Συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση του Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» Την απαξίωση της