Τρίτη 30 Μαΐου 2023 20:40 Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πλήθος κόσμου στην πλατεία του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα άρχισαν να καταφτάνουν στην πλατεία Ηρακλειώτες κάθε ηλικίας κρατώντας σημαίες της ΝΔ και της Ελλάδος.
Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

 

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας από τη Σητεία τη διήμερη περιοδεία του.

Ο κ. Μητσοτάκης στη 1 περίπου το μεσημέρι έφτασε στη Σητεία όπου τον περίμεναν οι φίλοι του Κόμματος. Κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελλάδος και της ΝΔ οι φίλοι της ΝΔ υπδοέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μαντινάδες ενώ τον κέρασαν και παραδοσιακά εδέσματα.

«Δεν συμβιβάζομαι, φίλες και φίλοι, με το ίδιο εκλογικό ποσοστό που πήραμε. Θέλω να πάμε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα από αυτό το οποίο πετύχαμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου» είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο χαιρετισμό του σε συγκέντρωση πολιτών στο καφέ «Θάλασσα» του ξενοδοχείου «Ίτανος».

«Προσέξτε όμως, εδώ -και θέλω αυτό να το τονίσω- εγκυμονεί ένας κίνδυνος. Ποιος είναι ο κίνδυνος; Ο κίνδυνος της αριθμητικής του εκλογικού νόμου. Η χώρα σήμερα θα είχε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εάν δεν υπήρχε η απλή αναλογική και η «νάρκη» την οποία άφησε πίσω του ο κ. Τσίπρας απλά για να κάνει τη δική μας τη ζωή πιο δύσκολη. Δεν πειράζει. Θα την απενεργοποιήσουμε τη «νάρκη» και θα έχουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, μετά την 25η Ιουνίου» είπε.

Άλλωστε ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να έχει αρκετούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Κρήτης κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στο νησί καθώς όπως τόνισε ήθελε να τους ευχαριστήσει προσωπικά για το γεγονός ότι η Κρήτη βάφτηκε «μπλε» κάτι που ήταν προσωπικό του στοίχημα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε σε όσους τον υποδέχθηκαν στο Λασίθι για την ανάγκη μίας σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης ΝΔ ώστε να γίνει πράξη ο σχεδιασμός του για την επόμενη τετραετία.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνοδεύουν βουλευτές του Κόμματος της Κρήτης, μεταξύ αυτών ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην Ιεράπετρα 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη και πριν από λίγο μίλησε σε κατοίκους της Ιεράπετρας, τονίζοντας πως «είναι σημαντικό να πάμε ακόμα καλύτερα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Το αυριανό πρόγραμμα

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου και στη συνέχεια στις Βρύσες Αποκορώνου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της περιοδείας του την Τετάρτη:

– 09:45 Πέραμα Ρεθύμνου (πλατεία Δημαρχείου).

– 11:15 πλατεία Βρυσών Αποκορώνου.

– 12:15 Πλατανιάς.

– 13:00 Καστέλι Κισσάμου (πλατεία Τζανακάκη).

– 18:45 Θέρισο. 

Post
Πολιτική Τρίτη 03.11.2026

Ν. Ανδρουλάκης: Κύριε Μητσοτάκη, αύριο οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις στη Βουλή για το δώρο στα funds

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πετά το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει αύριο στη Βουλή για να απολογηθεί για το δώρο στα funds με το περιβόητο άρθρο 23 που αναγκάστηκε να αποσύρει άρον άρον μετά την αποκάλ

Post
Πολιτική Τρίτη 03.11.2026

Στη Βουλή αύριο οι επίκαιρες ερωτήσεις Αυγενάκη για το Φράγμα Πλακιώτισσας και τις πληρωμές των ΟΕΦ

Αύριο,Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, απαντά στη Βουλή σεδύο επίκαιρες ερωτήσεις του Βουλευτή Ηρακλείου και πρ. Υπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη,για

Post
Πολιτική Τρίτη 03.11.2026

Παράταση δύο ετών για τα τουριστικά λεωφορεία της Κρήτης ζητά η Ελένη Βατσινά

«Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να σηκώνουν μόνες τους το βάρος του αυξημένου κόστους και των κυβερνητικών παραλείψεων» Την ανάγκη άμεσης νομοθετικής παρέμβασης για τη στήριξη των επιχειρή