Image
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 10:19 Πολιτική

Τσαπανίδου: Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα, δεν παραιτήθηκα

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν σοκαριστικό. Ωστόσο ανέφερε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… «silver alert» γι αυτήν, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί υποβολής παραίτησης μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Είδα πολλά amber alert, silver alert για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

 Όπως σημείωσε, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του Τσίπρα για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει η όχι, αλλά δεν υπέβαλε παραίτηση.

«Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου. Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης» είπε η κ. Τσαπανίδου.

madata.gr

Post
Πολιτική Κυριακή 25.10.2026

Κώστας Καραμανλής: «Σφάλλουν όσοι μιλούν για ήρεμα νερά – Ολοκληρωμένος ο τουρκικός σχεδιασμός στο Αιγαίο»

Σε αυστηρό μήνυμα αποτροπής και απόρριψη της στρατηγικής των συμβιβασμών προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο Πολεμικό Μουσείο σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Σ

Post
Πολιτική Κυριακή 25.10.2026

Η καθιερωμένη ανάρτηση του πρωθυπουργού

Ξεκινώ με μια εξέλιξη ιστορικής σημασίας: τη συμφωνία μεταξύ της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά και της Αιγύπτου, η οποία δίνει ασφαλή νομική βάση στη διαχρονία ενός ζωντανού ορθόδοξου προσκυν

Post
Πολιτική Κυριακή 25.10.2026

Μυστικό ταξίδι Μητσοτάκη στο Ριάντ: Στο επίκεντρο οι Patriot στο Γιανμπού και η συμμαχία με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Σε άκρως μυστική αυθημερόν επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία προχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη Μέση Ανατολή που συνέπεσε χρονικά με την αναχαίτιση βαλλιστικού πυρ