Image
Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 10:19 Πολιτική

Τσαπανίδου: Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα, δεν παραιτήθηκα

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν σοκαριστικό. Ωστόσο ανέφερε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… «silver alert» γι αυτήν, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί υποβολής παραίτησης μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Είδα πολλά amber alert, silver alert για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

 Όπως σημείωσε, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του Τσίπρα για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει η όχι, αλλά δεν υπέβαλε παραίτηση.

«Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου. Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης» είπε η κ. Τσαπανίδου.

madata.gr

Post
Πολιτική Παρασκευή 31.07.2026

Ελένη Βατσινά: «Η Πολιτεία δεν προστάτευσε εκείνους που καθημερινά προστατεύουν τους πολίτες»

Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση τοποθετήθηκε, χθες αργά το βράδυ, από το βήμα της Βουλής η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, κάνοντας αναφορά στους τρεις πυροσβέστες που έ

Post
Πολιτική Τρίτη 28.07.2026

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Χουρδάκης

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με τον Βουλευτή, Μιχάλη Χουρδάκη, ο οποίος εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος. «Καλωσ

Post
Πολιτική Τρίτη 28.07.2026

Η αύξηση του κόστους των καυσίμων πιέζει ασφυκτικά τις τουριστικές μεταφορές της Κρήτης

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.