Δευτέρα 01 Μαΐου 2023 23:59 Ειδήσεις

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να άλλαξε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μετά τη δολοφονία



Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται στα πρόσωπα που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το MEGA, από την επεξεργασία που έχουν κάνει οι αστυνομικοί στα εκατοντάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, εξετάζουν πλέον και δεύτερο σενάριο δηλαδή και οι δυο εκτελεστές να κατέβηκαν από την μηχανή και ο ένας που τον βλέπουμε μόνο του να είναι ένα τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης.

Εξετάζεται πλέον και τα δύο άτομα να αποβιβάστηκαν από την μηχανή και το δεύτερο άτομο που βλέπουμε στο λευκό βαν να είναι εκείνος που ανέβηκε στην μηχανή.

Άρα πια γίνεται λόγος και για τρίτο πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να έχουν οι αρχές και την εικόνα του, κι αυτό γιατί φορούσε άλλο μπουφάν στα στιγμιότυπα που τον έχουν καταγράψει, μετά την στιγμή που αποβιβάζεται από το βαν το ένα από τα δύο άτομα και κατόπιν να φορά άλλο χρώμα μπουφάν και κράνος.

Μάλιστα οι αρχές, θεωρούν πολύ δύσκολο από την στιγμή που είχαν διαπράξει ένα τόσο σοβαρό έγκλημα να είχαν τον χρόνο στη διάθεσή τους να αλλάξουν και ρούχα.

 Το «μυστικό» προφίλ επικοινωνίας στων συλληφθέντων στα κοινωνικά δίκτυα
Επιπλέον η αστυνομία γνωρίζει ότι υπήρχε εταιρεία καθαρισμού βιτρίνα στην υπόθεση, όμως τώρα μπαίνει στο μικροσκόπιο και μια δεύτερη, ενώ υπάρχει αίτημα στην facebook για στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει και δεύτερη εταιρεία – βιτρίνα στην διάθεση των δύο αδελφών, δεν φαίνονται οι ίδιοι, αλλά η σύντροφος μία εκ των δύο αδελφών συλληφθέντων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προφίλ στο facebook και μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να έχουν γίνει πολλές ύποπτες συνομιλίες.

 Σημειώνεται πως την Τέταρτη οι συλληφθέντες θα πάνε στον ανακριτή, ενώ η εικόνα των αστυνομικών είναι ότι από τους δυο, τον πιο κρίσιμο ρόλο είχε ο 40χρονος, καθώς έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και στον χώρο της νύχτας τον αναφέρουν ως «Μάγειρα».

madata.gr
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 18.09.2026

Ειδική ρήτρα στήριξης σε ρεύμα και καύσιμα ζητά ο Γ. Αυτιάς από την Κομισιόν

Με τη φράση «H Ευρώπη, κύριοι Επίτροποι, δεν μπορεί να είναι παρατηρητής!», ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς ζητά με κατεπείγουσα ερώτησή του προς τους Επιτρόπους Οικονο

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 16.09.2026

Σημαντική επιτυχία για τους Έλληνες και Ευρωπαίους αγρότες

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία των ευρωβουλευτών του Ευρωπαικού Λαϊκού ΚόμματοςΜανώλη Κεφαλογιάννη και Σελίν Ιμάρτ για τη χρηματοδότηση των Ελλήνων και Ευρωπαίων αγροτών από το φόρο άνθρακα που θα εισπράτ

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 16.09.2026

Αυτιάς στο Ευρωκοινοβούλιο: Αδιανόητο να κοπούν 400 δισ. ευρώ επειδή το ζητούν 6 χώρες του Βορρά

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασε την αντίθεσή του «στην πρόταση έξι χωρών του Βορρά για περικοπές ύψο