Image
Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 16:03 Είς Υγείαν

Τέλος τα μέτρα για τον κορονοϊό – Ποιες είναι οι δύο εξαιρέσεις

Τι είπε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων
Το φινάλε των μέτρων για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αλλά άφησε δύο εξαιρέσεις. Και αυτές έχουν να κάνουν με τα νοσοκομεία, αλλά και στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Αναλυτικά η δήλωση του Θάνου Πλεύρη: «Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων το Υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η εισήγηση έγινε αποδέκτη από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων.

 
Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για το λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντιικής θεραπείας για όσους νοσούν».

madata.gr

Post
Είς Υγείαν Σάββατο 06.12.2025

Χυμός πορτοκαλιού στο κρυολόγημα: Βοηθά τελικά ή το επιδεινώνει;

Τι προσφέρει ο χυμός πορτοκαλιού στον οργανισμό Ένα ποτήρι φυσικού χυμού πορτοκαλιού περιέχει περίπου 125mg βιταμίνης C, ποσότητα που καλύπτει το 100% των ημερήσιων αναγκών. Μαζί με αυτή, ο χυμός είν

Post
Είς Υγείαν Παρασκευή 05.12.2025

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη και τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης η προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη του νέου Κέντρου Υγείας Μοιρών

Την Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση της μελέτης ανέγερσης του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Μοιρών συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Διοικητ

Post
Είς Υγείαν Παρασκευή 05.12.2025

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU- OSHA) εξελέγη ο Πρόεδρος της ΟΣΕΤΕΕ Ανδρέας Στοϊμενίδης, σε μία σημαντική διάκριση για τη χώρα και τα ελληνικά συνδικάτα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός ΥΑΕ (EU- OSHA) συντονίζει την παραγωγή μελετών, ερευνών, καλών πρακτικών, τεχνικών οδηγιών, εκστρατειών ευαισθητοποίησης για τα θέματα της ΥΑΕ, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. Κύριες δ