Image
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 22:18 Πολιτική

Πλεύρης: Η ανάρτηση του στο Twitter για την επίθεση Βαρουφάκη

Μήνυμα με το οποίο καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του επικεφαλής του ΜέΡΑ, Γιάνη Βαρουφάκη, ανάρτησε ο Θάνος Πλεύρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Η Βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία» γράφει ο υπουργός Υγείας.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

«Συνελήφθη ένας 17χρόνος που κατηγορείται ότι ως θρασύδειλος αναρχικός και εγκληματίας με μεθόδους μπράβων,όπως κατήγγειλε ο ίδιος κ Βαρουφακης,μαζί με άλλους ομοιδεατες του με συμπεριφορές του κοινού ποινικού δικαίου επιτέθηκαν και τον κτύπησαν.Η Βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία».

madata.gr

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω μακροσκελούς επιστολής, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το κόμμα.

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έκλεινε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις για τον λαγοκέφαλο

Παρέμβαση στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στη Βουλή έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ,Μανώλης Συντυχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα π

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Φραγκίσκος Παρασύρης: Εκτροχιάστηκαν 16 από τα 24 ενεργειακά μέτρα του Ταμείου Ανάκαμψης – Φιάσκο με την αποθήκευση και το πρόγραμμα «Απόλλων»

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν στη χώρα δυσανάλογα μικρά αποτελέ