Image
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 21:35 Πολιτική

Γιάννης Βαρουφάκης: Η νέα ανάρτηση καρφί - Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω!

 Για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα της κυβέρνησης» κάνει λόγο σε νέα του ανάρτηση στο twitter o γραμματέας του ΜέΡΑ25 για την επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην ανάρτησή του σημειώνει: «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Επισυνάπτει μάλιστα την είδηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, για τη σύλληψη ενός 17χρονου αναφορικά με την επίθεση σε βάρος του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο άτομα.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έγραψε: «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Πηγή: topontiki.gr


Post
Πολιτική Δευτέρα 06.07.2026

Επίσκεψη του Χρίστου Δήμα στο εργοτάξιο του σταθμού της Μίκρας και συμμετοχή στο Balkan Forum

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο εργοτάξιο της επέκτασης του Μετρό της Θεσσαλονίκης στον σταθμό της Μίκρας, ενώ

Post
Πολιτική Δευτέρα 06.07.2026

Νέα τρένα στην Ελλάδα μετά από δύο δεκαετίες - Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός Blues Intercity

Ουσιαστικό βήμα για την ανάπτυξη του ελληνικού σιδηροδρόμου σηματοδοτεί η άφιξη δύο συρμών Intercity, Blues IC, που έρχονται στην Ελλάδα, για να ενισχύσουν τον στόλο της Hellenic Train. Ο πρώτος συ

Post
Πολιτική Δευτέρα 06.07.2026

Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αντιμετώπιση των διαφορετικών πρακτικών στις Υπηρεσίες Δόμησης και την προστασία πολιτών και επενδύσεων

Την ανάγκη να διασφαλιστεί η ενιαία εφαρμογή της πολεοδομικής νομοθεσίας σε όλες τις Υπηρεσίες Δόμησης της χώρας, με στόχο την προστασία της ασφάλειας δικαίου, της ιδιωτικής περιουσίας και της αναπτυξ