Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 22:56 Βλέπω/Ακούω

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε επιχειρηματίες - Ανάμεσά τους προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, η οποία εξαπατούσε επιχειρηματίες. Συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αποκαλούμενος «Μάξιμος Σαράφης», προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis.

Την επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, που φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες με το πρόσχημα της ευνοϊκής δανειοδότησης εγχώριων επιχειρήσεων, πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο «Μάξιμος Σαράφης» και οι άλλοι δύο συλληφθέντες φέρονται να έχουν διαπράξει απάτες σε βάρος επιχειρηματιών, διαχειριζόμενοι τους φακέλους εταιρειών που ήθελαν να πάρουν δάνεια. Πηγές επισημαίνουν ότι το παράνομο όφελος που φέρονται να έχουν αποκομίσει ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

πηγή: enikos.gr

 
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Στ. Αρναουτάκης: «Συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία με το νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης Μιχάλη Σεληνιωτάκη»

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Μιχάλης Σεληνιωτάκης. Η

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στο Λαύριο

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Λαυρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), ότι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης ένας 52χρον

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 13.01.2026

Δημιουργούμε μια καινοτόμα δομή για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από άνοια και τις οικογένειές τους

Με βάση τη θεμελιώδη ανθρωπιστική αντίληψη ότι η φροντίδα των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται περισσότερο είναι δείκτης πολιτισμού, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας προχωρεί σε μια ουσιαστ