Image
Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 18:17 Βλέπω/Ακούω

Αυτός είναι ο ψευτογιατρός: Οι ποινικές διώξεις εις βάρος του

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ψευτογιατρού που σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει φέρεται να εξαπάτησε τουλάχιστον 15 άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας, με πέντε εξ αυτών να έχουν πεθάνει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του φερόμενου ως νευρολόγου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

1. Απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,

2. Ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

3. Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

4. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,

5. Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009.

Πρόκειται για τον:

Διονύσιο Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεν. 24-09-1957, στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και την αναγνώριση του ανωτέρω από άλλους παθόντες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περαιτέρω δράση του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388370, 2310-388375, 2310-388424 και 2310-388425 του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 16-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Πηγή: newsbeast.gr


Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 09.09.2026

Αυξημένη ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την προστασία των εσπεριδοειδών από την εμφάνιση του εντόμου Diaphorina citri

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τους παραγωγούς εσπεριδοειδών, τους φυτωριούχους, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διακίνηση φυτών, σχετικά με την επιβεβαίω

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 08.09.2026

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

Κατά το σχολικό έτος 2026–2027, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν στον τόπο τοποθέτησής τους με εκπτώσεις σε ακτοπλο

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 07.09.2026

Συλλυπητήρια στην Ελλάδα για την τραγωδία στην Τανάγρα – Μηνύματα στήριξης από ΝΑΤΟ και Ευρώπη

Τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο Ελλήνων πιλότων στο τραγικό δυστύχημα στην Τανάγρα εξέφρασαν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, καθώς και υπουργοί