Image
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 16:38 Βλέπω/Ακούω Νομός: Χανίων

Ανανέωσαν την συνεργασία τους για ένα ακόμη έτος, Ο.Α.Κ. και Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα (1) ακόμη έτος, επισφράγισαν την Τετάρτη 21/12/2022 ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης [Ο.Α.Κ.Α.Ε.] και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων [Δ.Ε.Υ.Α.Χ.], με την υπογραφή σύμβασης, που αφορά την παροχή νερού.

Αντικείμενο της σύμβασης που υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, υπό την παρουσία του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Εμμανουήλ Κασαπάκη, είναι η παροχή νερού που προορίζεται για ύδρευση και άρδευση, περιοχών του Δήμου Χανίων.

Το ποσό που συμβασιοποιήθηκε ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο εννιακόσιες ενενήντα πέντε χιλιάδες ευρώ (1.995.000,00 €).

«Συνεχίζουμε μια παραγωγική συνεργασία. Ο Ο.Α.Κ. και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι δυο φορείς που έχουν στο επίκεντρο τους την διαχείριση του νερού που εδώ και χρόνια, εργάζονται από κοινού, προκειμένου οι συνδρομητές των Χανίων, ν’ απολαμβάνουν νερό εξαιρετικής ποιότητας, τόσο σε ότι αφορά την ανθρώπινη χρήση, όσο και τις καλλιέργειες. Οι συνεργασίες μας δυναμώνουν και μας οδηγούν πάντα σε ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα», ανέφερε σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Επισφραγίσαμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τον Ο.Α.Κ. για ένα ακόμη έτος. Η σύμβαση αφορά την ύδρευση των περιαστικών περιοχών του Δήμου Χανίων, με εξαίρεση τον κεντρικό δήμο και διασφαλίζει νερό άριστης ποιότητας στους συνδρομητές των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», υπογράμμισε από την δική της πλευρά, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη.



 

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

Εμπλοκή άγκυρας Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θήρα

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας ότι κατά τη διάρκεια άρσης της δεξιάς άγκυρας του φορτηγού-οχηματαγωγού (Φ/Γ - Ο/Γ) «ΤΑΛΩΣ» Ν.Π. 10899 στο λιμάνι του Αθηνιού

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίωξη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε τέσσερις βουλευτές – Στο αρχείο οι υποθέσεις επτά ακόμη

Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων εν ενεργεία βουλευτών άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Συνολικά, διώξεις ασκήθηκαν σ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

Συνελήφθη 38χρονος που προκάλεσε την πυρκαγιά στο Μελιδοχώρι -Επτά συλλήψεις σε όλη τη χώρα

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε το Πυροσβεστικό Σώμα για ισάριθμες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από αμέλεια την Τετάρτη σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηράκλειο, Βοιωτία, Αχαΐα και Ροδόπη. Η σοβαρότερη υπό