Image
Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022 12:33 Βλέπω/Ακούω

Ζώδια 06/12 Με Ιδιαίτερη σκέψη οι κινήσεις σας σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής σήμερα βρίσκεται σε «κενό» πορείας στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, τις συναλλαγές που κάνετε και τις μετακινήσεις σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου υποστηρικτικά, σας βοηθά να κάνετε σταθερά και μελετημένα βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μπορεί να έρθουν αρκετές ιδέες και να έχετε εμπνεύσεις αλλά μην οδηγηθείτε σε αποφάσεις μέχρι την αυριανή ημέρα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τη διάθεσή σας και σας φέρνει σε επαφή με ένα προσωπικό στοίχημα που έχετε βάλει σκοπό να επιτύχετε. Ωστόσο, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να σας κρατήσουν μακρυά ή να μπείτε σε διλλήματα. Περιμένετε μέχρι αύριο πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Για τους Διδύμους, πολλές σκέψεις τις τελευταίες ημέρες τριβελίζουν το μυαλό σας και προσπαθείτε να τις βάλετε σε μια σειρά. Αν μέσα σε αυτές υπάρχουν και σκέψεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, αφήστε τις στην άκρη, τουλάχιστον για σήμερα.

Για τους Καρκίνους, ένα επαγγελματικό ζητήματα ή κάτι που αφορά τον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα καλύτερα να το εξετάσετε από αύριο και μετά. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα και δώστε προσοχή στην υγεία σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να κάνετε συζητήσεις πάνω σε εργασιακά ζητήματα ή κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ να το ολοκληρώσετε σε σύντομο χρόνο. Επειδή η δυναμική της ημέρας δεν είναι υποστηρικτική για άμεσες δράσεις και κυρίως τελικές αποφάσεις, περιμένετε μέχρι αύριο για να τα δείτε όλα λεπτομερώς.

Για τους Παρθένους, θέματα με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή καλύτερα να τα αφήσετε για σήμερα. Ασχοληθείτε με τα τρέχοντα και δώστε σημασία στις νέες ιδέες που μπορεί να προκύψουν είτε από εμπνεύσεις δικές σας είτε από τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Για τους Ζυγούς, οι φορτίσεις σήμερα μπορεί να είναι έντονες και η επικοινωνία δε θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σκέψεις που κάνετε αυτή τη στιγμή. Από αύριο οι δυναμικές θα είναι καλύτερες γιαυτό καλό θα είναι για σημαντικά πράγματα να μην κάνετε κάποια δράση σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, προσέξτε λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας και μην αυτό-μαστιγώνεστε αν κάτι δεν προχωράει όπως το περιμένατε. Λειτουργήστε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε σήμερα και δώστε χρόνο μόνο σε ότι μπορεί να σας ευχαριστήσει και ικανοποιήσει.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε σημασία περισσότερο σε καταστάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την εικόνα σας και την καλύτερη εξωτερίκευση των ταλέντων σας. Είναι σημαντικό για εσάς να προβληθείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο ωστόσο σήμερα ότι κάνετε θα πρέπει να είναι σε νοητικό επίπεδο. Από αύριο και μετά η οποιαδήποτε δράση σας.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να νιώθετε πως σας κρατούν πίσω και δεν έχετε άδικο. Ο Ερμής βρίσκεται σε «κενό» πορείας και κινητοποιεί ευαίσθητα σημεία σας. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε προκύψει, μην καταλήξετε σε συμπεράσματα μέχρι αύριο, αλλά εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες και ίσως έχετε μπει σε διλλήματα. Εμπιστευτείτε άτομα του περιβάλλοντός σας τα οποία νιώθετε πως μπορούν να σας βοηθήσουν αλλά μην το κάνετε σήμερα. Από αύριο και μετά οποιαδήποτε συζήτηση και επαφή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι επείγον και να αφήσετε τα υπόλοιπα να τα δείτε από αύριο και μετά. Διάφορες καταστάσεις μπορεί να δημιουργούν μια σχετική σύγχυση, γιαυτό δίνετε όσο χώρο και χρόνο χρειαστεί για να είστε σίγουρη/ος πως έχετε καταλάβει το ζητούμενο.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.02.2023

Αγκαλιά αλληλεγγύης από το Δήμο Μαλεβιζίου προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Αγκαλιά αλληλεγγύης απλώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου προς τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για την α

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.02.2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκαν τα ελαφρυντικά - Ποινή έξι ετών για κάθε πράξη πρότεινε η εισαγγελέας

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στον Πέτρο Φιλιππίδη. Η εισαγγελέας πρότεινε την επιβολή ποινής κάθειρξης έξι ετών για κάθε πράξη απόπειρας βιασμού,

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.02.2023

Συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την παρακολούθηση της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη και στελεχών της Δ/νσηςΠεριβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού με ειδικούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη