Image
Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022 16:52 Βλέπω/Ακούω

Έκρηξη σε λεβητοστάσιο σχολείου στις Σέρρες - Φόβοι για τραγωδία, με νεκρό παιδί

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου σε σχολείο στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε έκρηξη στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να βρει τραγικό θάνατο ένας μαθητής του σχολείου, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεβητοστάσιο βρίσκεται σε ισόγειο χώρο. Λόγω του ωστικού κύματος από την έκρηξη, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκσφενδονίστηκε η πόρτα του λεβητοστασίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα παιδί που βρισκόταν σε απόσταση 30 μέτρων.

Την ώρα της έκρηξης τα παιδιά βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου, καθώς γινόταν διάλειμμα.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, αυτή την στιγμή εξέρχονται του κτιρίου άτομα με δάκρυα στα μάτια, μετά την τραγική κατάληξη.

Στο σχολείο βρίσκονται ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ πριν από λίγο έφτασε και ο Δήμαρχος Σερρών.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει παραλάβει μάλιστα ακόμη δύο παιδιά ελαφρά τραυματισμένα και τα έχει μεταφέρει στο νοσοκομείο.

 

 

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.04.2026

Εντοπισμός και διάσωση 28 αλλοδαπών στα Ψαρά

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ψαρών για την ύπαρξη αλλοδαπών στην χερσαία περιοχή «ΚΑΒΟΣ ΜΑΡΚΑΚΙ» βόρεια των Ψαρών. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.04.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός- Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο – συνεχίζεται στην εμπειρία και στη γνώση»

Παρουσία του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική κεντρική αίθουσα του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, η τελετή αποφοίτησης των παιδιών που συμμετείχαν στο Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περι

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.04.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 5/4/26

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα δυτικά και νότια κυρίως τμήματα της Πελοποννήσου και στη νότια νησιωτική χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες κατα