Image
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 09:14 Αθλητικά

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

 Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κλείσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός, στην αποψινή (24/11, 21:00) αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 6-3, πίσω από τη Φενέρμπαχτσε και μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό, στοχεύουν μόνο στο να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα και να πετύχουν την 7η νίκη τους στην Euroleague και 3η εντός έδρας.

Αυτό θα το προσπαθήσουν απέναντι σε μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά είναι πάντα επικίνδυνη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι ξεκάθαρος σχετικά με το τι πρέπει να περιμένει η ομάδα του.

«Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει.

Να περιμένουμε, λοιπόν, όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σίγουρα το περιμένουν. Η Άλμπα είτε μέσα είτε έξω παίζει με την ίδια ικανότητα και το ίδιο πλάνο. Μια ομάδα που πασάρει πολύ πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Έχει καλούς παίκτες και όπως έχω ξαναπεί όλα τα ματς της Euroleague απαιτούν μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να μπορέσεις να κερδίσεις», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού σχετικά με το ματς.

in.gr
Post
Αθλητικά Δευτέρα 27.10.2025

Έξι χρόνια Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Kayaking στη Λίμνη Κουρνά - Η Κρήτη αγκαλιάζει ξανά τους αθλητές!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τα Special Olympics Hellas επιστρέφουν στην φιλόξενη Κρήτη, στη Λίμνη Κουρνά, όπου από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Kayaking

Post
Αθλητικά Δευτέρα 27.10.2025

Eπίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων Los Angeles 2028

Η αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία την επίσημη επίσκεψή της στο Λος Άντζελες, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028. Η δεύτερη ημέρα του προγράμματος περιελά

Post
Αθλητικά Κυριακή 26.10.2025

Πρεμιέρα με νίκη για τον Μπενίτεθ: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα στη Λεωφόρο - Ισοπαλία 1-1 για Άρη και Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νικηφόρα τη νέα εποχή με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι&ra