Image
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 13:31 Βλέπω/Ακούω

Έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό – Χρώσταγε 881 ευρώ στα κοινόχρηστα

Χρωστούσε στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας 881 ευρώ. Δεν τα έδινε γιατί είχε διαφωνίες με κάποια δαπάνη. Ο σύζυγος της διαχειρίστριας την πήγε στα δικαστήρια. Ηρθε σε συμβιβασμό αλλά πέθανε ξαφνικά ο μεσολαβητής δικηγόρος. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το διαμέρισμα της σε πλειστηριασμό. 
Την απίστευτη περιπέτειά της εξιστόρησε η Δήμητρα Καλβή, στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του OPEN. Οπως είπε έχασε το σπίτι που διέμενε στα Πατήσια για 881,42 ευρώ σε κοινόχρηστα. 

Σύμφωνα με την ίδια, υπήρχε μία διαμάχη με τη διαχείριση της πολυκατοικίας σχετικά με το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει. Η ίδια είχε ζητήσει αποδείξεις, για να υπάρχει διαφάνεια.

Όπως υποστηρίζει η κα Καλβή, ο σύζυγος μίας γυναίκας που ήταν στην επιτροπή της διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά για το ζήτημα και, έτσι, το 2020 η Δήμητρα Καλβή έλαβε μία κατασχετήρια έκθεση.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας ήταν σε επικοινωνία με τη διαχείριση και είχε «συνάψει» άτυπη προφορική συμφωνία. Ωστόσο, αυτή δεν προχώρησε ποτέ καθώς ο νομικός υπέστη έμφραγμα -με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η διαδικασία.

Έτσι, το σπίτι της γυναίκας στα Πατήσια βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και, μάλιστα, αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε -σε τιμή εκκίνησης.

 

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 06.12.2025

Μεγάλη γιορτή σήμερα Σάββατο 6/12 - Σε ποιους να ευχηθείτε χρόνια πολλά

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Νικόλαος, Νικόλας, Νίκος, Νικολός, Νικολής, Νικολάκης, Νικολέττα, Νικολούδα, Νικολίτσα, Νικολίνα, Νικολέτα, Νικόλ, Μυριαλλής. Άγιος Νικόλαος Από τους δημοφιλ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 06.12.2025

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 6/12/25

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται: α. μέχρι τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (περιφερειακές ενότητες Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας – Χαλκιδικής) β. στα Δω

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 05.12.2025

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική άντεξε, παρά τις αστοχίες και αυθαιρεσίες δεκαετιών – Κανένας εφησυχασμός, η μάχη για την αντιπλημμυρική θωράκιση συνεχίζεται» (vid)

Στον Κηφισό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποιώντας αυτοψία σε ένα από τα πιο υψηλής επικινδυνότητας σημεία του Λεκανοπέδιου, στο οποίο η Περιφέρεια έχει