Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 23:00 Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Σεβασμός στην ΕΛ. ΑΣ – Ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις συκοφαντικές επιθέσεις


Η Ελληνική Αστυνομία αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και διάφορους άλλους, τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media, αναφερόμενος στη διάσωση από την Ελληνική Αστυνομία 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο.

Χαρακτηριστικά ο υπουργός έγραψε:

«Το περιστατικό διάσωσης 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη είναι η αποστολή της ελληνικής αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.

Oι αστυνομικοί μας μαζί με τον ελληνικό στρατό, φρουροί των συνόρων, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κυκλώματα και τη γειτονική Τουρκία.

Η Ελληνική Αστυνομία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προασπίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ταυτόχρονα προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές. Αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις πρωτοφανείς συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και διάφορους άλλους τις τελευταίες ημέρες».

madata.gr
Post
Πολιτική Τρίτη 27.10.2026

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940» στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ.κ. Προκοπίου και παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανου Γκίκα, του Α΄ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος &ndash

Post
Πολιτική Τρίτη 27.10.2026

Μήνυμα Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου αναφέρει: «Η 28η Οκτωβρίου δεν αποτελεί απλώς μια κορυφαία στιγμή της εθνικής μας Ιστορίας. Τιμάμε σήμε

Post
Πολιτική Τρίτη 27.10.2026

Μ. Χνάρης: Παταγώδης αποτυχία το νέο ΟΣΔΕ 2026

Στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση, που κατέθεσε ο Βουλευτής Ρεθύμνης και Υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μανόλη