Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 23:00 Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Σεβασμός στην ΕΛ. ΑΣ – Ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις συκοφαντικές επιθέσεις


Η Ελληνική Αστυνομία αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις επιθέσεις που δέχτηκε από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και διάφορους άλλους, τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media, αναφερόμενος στη διάσωση από την Ελληνική Αστυνομία 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο.

Χαρακτηριστικά ο υπουργός έγραψε:

«Το περιστατικό διάσωσης 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο, αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη είναι η αποστολή της ελληνικής αστυνομίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.

Oι αστυνομικοί μας μαζί με τον ελληνικό στρατό, φρουροί των συνόρων, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης παράτυπων μεταναστών από κυκλώματα και τη γειτονική Τουρκία.

Η Ελληνική Αστυνομία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προασπίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ταυτόχρονα προστατεύει τις ανθρώπινες ζωές. Αξίζει τον σεβασμό και την στήριξη όλων και όχι τις πρωτοφανείς συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και διάφορους άλλους τις τελευταίες ημέρες».

madata.gr
Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Αυγενάκης: «Ώρα για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών»

Την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου πλαισίου στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβασηο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και πρ.

Post
Πολιτική Σάββατο 20.06.2026

Χρίστος Δήμας: Κοινή βούληση Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας για τον διάδρομο Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η 3η συνάντηση για την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Άξονα Μεταφορών Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας και

Post
Πολιτική Πέμπτη 18.06.2026

Β. Κικίλιας από Αιτωλοακαρνανία: «Επενδύοντας σε λιμάνια, ναυτιλία και τοπικές οικονομίες, δίνουμε όραμα στη νέα γενιά»

Την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας, τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, καθώς και τη σύνδεση των επαγγελμάτων της θάλασσας με την οικονομική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση τ