Image
Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 16:58 Βλέπω/Ακούω

Άγχος η ακρίβεια για τα νοικοκυριά - Τα μέτρα στήριξης που εξετάζει η κυβέρνηση

Υψηλές παραμένουν οι τιμές των προϊόντων που βάζουν στο καλάθι τους τα νοικοκυριά, ενώ ανατιμήσεις στα τρόφιμα αναμένονται και τον Σεπτέμβριο, παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε τον Ιούλιο μετά από 15 μήνες.

Η ακρίβεια αποτελεί βραχνά για τους καταναλωτές, ενώ ακόμη πιο δυσχερής θα είναι η κατάσταση τον χειμώνα εξαιτίας του αυξημένου κόστους της ενέργειας για τη θέρμανση.
 
Απέναντι σε αυτήν την εικόνα, η κυβέρνηση σχεδιάζει τα νέα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

«Να σταθούμε δίπλα σε όσους και σε όσες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις μεγάλες δυσκολίες», είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Τήνο που βρίσκεται για τους εορτασμούς της κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά και τις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

 

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 16.09.2026

Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών στον Δήμο Γόρτυνας για την ποιότητα Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου “Κρήτη/Kriti”

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Γόρτυνας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίας Βαρβάρας, διοργανώνουν εκπαιδευτική ενημέρωση για την ποιότ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 16.09.2026

Λευτέρης Αυγενάκης: «Με ενότητα και συνεργασία θωρακίζουμε τον πρωτογενή τομέα της Κρήτης»

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σταγραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, με τη συμμετοχή τουΠαγκρήτιου Συλλόγου Μελετητών Γεωπόνων και Μελετητών Τεχνολόγων Γεωπόνων και της Επιτροπής Εκπροσώπησης των Κέντρ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 16.09.2026

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη, Κύθηρα και Πελοπόννησο

Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται και σήμερα, Τετάρτη, σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα. Αυξημένη προσοχή χρειάζεται στα Κύθηρα και την Πελοπόννησο, ενώ το