Image
Κυριακή 03 Ιουλίου 2022 11:47 Βλέπω/Ακούω

Θέμης Αδαμαντίδης: Όσα αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ακόμα δεν θα πρέπει να επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί της ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος. Στις 4 Ιουλίου η δίκη.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί.

Ερωτώμενη για το εάν έχει βιώσει βίαια περιστατικά μαζί του, αποκαλύπτει πως ναι, είναι αλήθεια.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» αναφέρει.

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά.

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.

Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά:

«Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Κούγιας: Δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας.

«Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 20.05.2026

Ανδρουλάκης: «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πληρώσει το κόστος των χαμένων ευκαιριών»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές, την εξωτερική πολιτική και τη συνολική πορεία της χώρας εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης,

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 20.05.2026

Εκδήλωση τιμής για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο Βρετανικό Κοινοβούλιο με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης

Σε ειδική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 85 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε η Περιφερει

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 20.05.2026

Έρευνα ΙΝΕ / ΓΣΕΕ για τα προσόντα και τις δεξιότητες των εργαζομένων

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ ανακοινώνει το μέρος Α΄ των βασικών συμπερασμάτων της μεγαλύτερης ως τώρα πανελλαδικής έρευνας εργαζομένων με στόχο τη διερεύνηση του επιπέδου, του πλεονάσματος, του ελλείματος και των ανα