Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 23:02 Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκανε την 4η δόση του εμβολίου


Την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Κέντρο Υγείας Πατησίων πριν από λίγο έκανα και την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Ευχαριστώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της αρμόδιας επιτροπής η τέταρτη δόση του εμβολίου συνίσταται για τους τους άνω των 70 ετών, σε όσους διαμένουν σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στους άνω των 60 με υποκείμενα νοσήματα.

Αναφορικά με το γενικό πληθυσμό η επιτροπή εμβολιασμού εισηγήθηκε ότι αν κάποιος άνω των 30 ετών θέλει να κάνει το εμβόλιο μπορεί να το κάνει, μετά από σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Η τέταρτη δόση γίνεται τέσσερις μήνες μετά την τρίτη δόση, ενώ όσοι έχουν νοσήσει μετά την τρίτη δόση, δεν χρειάζεται να κάνουν την τέταρτη δόση.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω μακροσκελούς επιστολής, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το κόμμα.

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έκλεινε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις για τον λαγοκέφαλο

Παρέμβαση στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στη Βουλή έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ,Μανώλης Συντυχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα π

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Φραγκίσκος Παρασύρης: Εκτροχιάστηκαν 16 από τα 24 ενεργειακά μέτρα του Ταμείου Ανάκαμψης – Φιάσκο με την αποθήκευση και το πρόγραμμα «Απόλλων»

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν στη χώρα δυσανάλογα μικρά αποτελέ