Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 23:02 Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκανε την 4η δόση του εμβολίου


Την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Κέντρο Υγείας Πατησίων πριν από λίγο έκανα και την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Ευχαριστώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της αρμόδιας επιτροπής η τέταρτη δόση του εμβολίου συνίσταται για τους τους άνω των 70 ετών, σε όσους διαμένουν σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στους άνω των 60 με υποκείμενα νοσήματα.

Αναφορικά με το γενικό πληθυσμό η επιτροπή εμβολιασμού εισηγήθηκε ότι αν κάποιος άνω των 30 ετών θέλει να κάνει το εμβόλιο μπορεί να το κάνει, μετά από σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Η τέταρτη δόση γίνεται τέσσερις μήνες μετά την τρίτη δόση, ενώ όσοι έχουν νοσήσει μετά την τρίτη δόση, δεν χρειάζεται να κάνουν την τέταρτη δόση.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 21.11.2025

Τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΘΑ «Χάρτης Μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη Νέα Εποχή»

Τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση (https://www.opengov.gr/mindefence/?p=7457), το βράδυ της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου 2025, το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό τον τίτλο: «Χάρτη

Post
Πολιτική Παρασκευή 21.11.2025

Λ. Αυγενάκης - Ένα γκολ για την ελπίδα, πέντε νίκες για την αλληλεγγύη

Σημεία συνέντευξης του πρ. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90.4 FM με τον Χάρη Παυλίδη • Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025, στις 11:00

Post
Πολιτική Παρασκευή 21.11.2025

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη - Ανακοίνωση ίδρυσης και στελέχωσης της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς

Με ικανοποίηση και αίσθημα δικαίωσης ακούσαμε τις εξαγγελίες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την ίδρυση και στελέχωση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς, με έδρα τις