Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 23:02 Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκανε την 4η δόση του εμβολίου


Την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Κέντρο Υγείας Πατησίων πριν από λίγο έκανα και την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Ευχαριστώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της αρμόδιας επιτροπής η τέταρτη δόση του εμβολίου συνίσταται για τους τους άνω των 70 ετών, σε όσους διαμένουν σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στους άνω των 60 με υποκείμενα νοσήματα.

Αναφορικά με το γενικό πληθυσμό η επιτροπή εμβολιασμού εισηγήθηκε ότι αν κάποιος άνω των 30 ετών θέλει να κάνει το εμβόλιο μπορεί να το κάνει, μετά από σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Η τέταρτη δόση γίνεται τέσσερις μήνες μετά την τρίτη δόση, ενώ όσοι έχουν νοσήσει μετά την τρίτη δόση, δεν χρειάζεται να κάνουν την τέταρτη δόση.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 22.05.2026

Χάρης Μαμουλάκης: Στα Funds και τα ασφαλιστικά χρέη;

Τα κυβερνητικά σχέδια για την ανάθεση της διαχείρισης των ασφαλιστικών οφειλών επαγγελματιών και αγροτών προς τον ΕΦΚΑ που ξεπερνούν τα 50 δισ. ευρώ προς τα Funds αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών &

Post
Πολιτική Πέμπτη 21.05.2026

Μαρία Καρυστιανού: Ανακοίνωσε το νέο κόμμα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών» στη Θεσσαλονίκη

Την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα «Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών Μαρία Καρυστιανού» ανακοίνωσε η Μαρία Καρυστιανού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευ

Post
Πολιτική Πέμπτη 21.05.2026

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου συγχαίρει την Μαρία Λυδάκη για την εκλογή της στην προεδρία του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, συγχαίρουν την κ. Μαρία Λυδάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων της στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Κρήτης με την εκλογή της ως νέ