Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 23:56 Βλέπω/Ακούω

Πασχάλης: Το τεστ DNA έσωσε το γάμο μου με την Αλίκη


Για το σημείο που έσωσε, όπως είπε τον γάμο του, μίλησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε συνέντευξή του. O τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την περίοδο κατά την οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

Το διαχειριστήκαμε και το διαχειριζόμαστε ακόμα γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ κι η Αλίκη έχουμε μια τοποθέτηση νομικά και μένουμε σε κάποιες θέσεις. Ας περιμένουμε τον χρόνο και τις εξελίξεις και κάποια στιγμή η αλήθεια και οι αδικημένοι θα δικαιωθούν όποιοι κι αν είναι. Πιστεύω είμαι πολύ αδικημένος, είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Στην πορεία αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε μέσα από όλη αυτή την ιστορία να σώσει τον γάμο του με τη σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε. Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει 'αυτή λέει ψέματα'. Γιατί; Διότι έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, το πού πήγαμε, το τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία. Λέει τον Μάιο; Όταν πας στον γιατρό σου λέει. Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου. Είμαστε μια γροθιά μαζί γιατί με πίστεψε,  συμπλήρωσε ο Πασχάλης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου – Πάνω από 200 προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά τις 2 τα ξημερώματα. Άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ επί της οδού Γ’

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας Τίτος

Μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης και πνευματικής φόρτισης τελέστηκε στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Τίτου.

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.02.2026

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στα νότια της Κρήτης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στα νότια της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, 27 αλλοδαποί βγήκαν με ένα μικρό πλοιάριο στην παράλια της Ψαρής Φοράδας του δήμου Βιάννου.