Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 23:56 Βλέπω/Ακούω

Πασχάλης: Το τεστ DNA έσωσε το γάμο μου με την Αλίκη


Για το σημείο που έσωσε, όπως είπε τον γάμο του, μίλησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε συνέντευξή του. O τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την περίοδο κατά την οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

Το διαχειριστήκαμε και το διαχειριζόμαστε ακόμα γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ κι η Αλίκη έχουμε μια τοποθέτηση νομικά και μένουμε σε κάποιες θέσεις. Ας περιμένουμε τον χρόνο και τις εξελίξεις και κάποια στιγμή η αλήθεια και οι αδικημένοι θα δικαιωθούν όποιοι κι αν είναι. Πιστεύω είμαι πολύ αδικημένος, είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Στην πορεία αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε μέσα από όλη αυτή την ιστορία να σώσει τον γάμο του με τη σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε. Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει 'αυτή λέει ψέματα'. Γιατί; Διότι έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, το πού πήγαμε, το τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία. Λέει τον Μάιο; Όταν πας στον γιατρό σου λέει. Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου. Είμαστε μια γροθιά μαζί γιατί με πίστεψε,  συμπλήρωσε ο Πασχάλης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 04.09.2026

Ένα Καινοτόμο Εγχείρημα για την Κρήτη θα αποκαλυφθεί στη ΔΕΘ. Ένα Εγχείρημα που Τιμά Παράδοση και Καινοτομία

Κάτι μεγάλο φαίνεται να ετοιμάζεται για την Κρήτη στη φετινή ΔΕΘ, από 100% ιδιωτική πρωτοβουλία. Πηγές μας αναφέρουν ότι το Σάββατο θα παρουσιαστεί ένα εγχείρημα που χαρακτηρίζεται ως «απόλυτα κ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 03.09.2026

Ιός του Δυτικού Νείλου: 290 κρούσματα και 24 θάνατοι στην Ελλάδα

Συνολικά 290 εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα από την έναρξη της φετινής περιόδου επιτήρησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Από τα κρούσματα, τ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 01.09.2026

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου – Σε επιφυλακή 19 περιοχές της χώρας

Αυξημένη προσοχή απαιτείται και αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, καθώς σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αρκετές περιοχές της χώρας θα βρίσκο