Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 23:56 Βλέπω/Ακούω

Πασχάλης: Το τεστ DNA έσωσε το γάμο μου με την Αλίκη


Για το σημείο που έσωσε, όπως είπε τον γάμο του, μίλησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε συνέντευξή του. O τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την περίοδο κατά την οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

Το διαχειριστήκαμε και το διαχειριζόμαστε ακόμα γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ κι η Αλίκη έχουμε μια τοποθέτηση νομικά και μένουμε σε κάποιες θέσεις. Ας περιμένουμε τον χρόνο και τις εξελίξεις και κάποια στιγμή η αλήθεια και οι αδικημένοι θα δικαιωθούν όποιοι κι αν είναι. Πιστεύω είμαι πολύ αδικημένος, είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Στην πορεία αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε μέσα από όλη αυτή την ιστορία να σώσει τον γάμο του με τη σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε. Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει 'αυτή λέει ψέματα'. Γιατί; Διότι έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, το πού πήγαμε, το τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία. Λέει τον Μάιο; Όταν πας στον γιατρό σου λέει. Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου. Είμαστε μια γροθιά μαζί γιατί με πίστεψε,  συμπλήρωσε ο Πασχάλης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.11.2026

Εργασίες αναβάθμισης Κρατικού Αερολιμένα Χίου

Στον συντονισμό όλων των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι εργασίες αναβάθμισης του Κρατικού Αερολιμένα Χίου «Όμηρος», προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.11.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 7/11/26

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα είναι θα εκδηλωθούν κυρίως σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 06.11.2026

Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί του προγράμματος δακοκτονίας για την περίοδο 2026-2027 σε 11 ακόμη Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της