Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 23:58 Πολιτική

Ακραία πρόκληση: Τούρκος πολιτικός άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τούρκος πολιτικός άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα, λέγοντας εμείς είμαστε εδώ.

Όπως αναφέρεται άρθρο στο newsbomb.gr πρόκειται για τον Μουσταφά Σαρίγκιουλ, πρώην δήμαρχο της περιοχής Σισλί της Κωνσταντινούπολης και ηγέτη του Κόμματος Αλλαγής της Τουρκίας, το οποίο δεν εκπροσωπείταi στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ», ανέφερε ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ενώ ανοίγει τη σημαία της χώρας του μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, στην πλατεία Συντάγματος.

Παρά το γεγονός ότι ο Σαρίγκιουλ δεν ανήκει στην κυβερνητική παράταξη, τα φιλοκυβερνητικά μέσα της Τουρκίας αναπαρήγαγαν το μήνυμά του στα πρωτοσέλιδά τους.

 

 
Post
Πολιτική Πέμπτη 24.09.2026

Καρυστιανού: «Αν δεν μπούμε στη Βουλή, θα φύγω από την Ελλάδα»

Στους πολιτικούς της στόχους και στην προοπτική του κόμματός της αναφέρθηκε η Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας πως η είσοδος στη Βουλή αποτελεί για την ίδια βασικό ορόσημο. «Αν δεν καταφέρουμε να

Post
Πολιτική Πέμπτη 24.09.2026

Μ. Χνάρης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο και τη βούληση να δώσει ξανά στους ανθρώπους της θάλασσας προοπτική, ασφάλεια και αξιοπρέπεια»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνησηάσκησε ο Βουλευτής Ρεθύμνης και Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,Μανόλης Χνάρης, κατά την 4η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρ

Post
Πολιτική Πέμπτη 24.09.2026

Άμεσες λύσεις στα προβλήματα εξυπηρέτησης μηχανικών και πολιτών από τον ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρο Παπασταύρου, μεταφέροντας στη Βουλή την από 18.09.2