Image
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 08:46 Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Game Changer | Τα Πάνω - Κάτω, στο Ηράκλειο

Στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης στο πλαίσιο του ενταξιακού προγράμματος HELIOS, σε συνεργασία με το eFantasy Κρήτης, την Εκπαιδευτική - Αναπτυξιακή «ΠΛΟΗΓΟΣ» και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. – Πρόγραμμα ESTIA βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και ωφελούμενους του προγράμματος και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών. Ντόπιους και πρόσφυγες. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Ο λαός μας άλλωστε, γνωρίζει καλά από προσφυγιά. Και ο αγώνας για τα δικαιώματα των προσφύγων, όπως και ο αγώνας για τα δικαιώματα κάθε ευάλωτου συνανθρώπου, είναι κοινή μας υπόθεση.».

Post
Πολιτική Πέμπτη 03.07.2025

Κικίλιας: «Το λιμάνι του Πειραιά ενισχύεται με άλλους 50 λιμενικούς για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επιβατών»

Επιχειρησιακή ενίσχυση στο λιμάνι του Πειραιά - τη δεύτερη μέσα σε 3 μήνες - με 50 επιπλέον στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έλαβε χώρα παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Βασίλη Κ

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.07.2025

Τροπολογία για τους μικρούς οικισμούς: Λύση στο αδιέξοδο της δόμησης για πάνω από το 90% των περιοχών

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τέλος στο σοβαρό πρόβλημα δόμησης που είχε προκύψει τα τελευταία χρόνια στους οι

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.07.2025

Χρίστος Δήμας: Οι ΣΔΙΤ αποτελούν ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής

Τη σημασία των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) ως ενός σύγχρονου, ευέλικτου και αποδοτικού εργαλείου για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ