Image
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 08:46 Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων: Game Changer | Τα Πάνω - Κάτω, στο Ηράκλειο

Στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης στο πλαίσιο του ενταξιακού προγράμματος HELIOS, σε συνεργασία με το eFantasy Κρήτης, την Εκπαιδευτική - Αναπτυξιακή «ΠΛΟΗΓΟΣ» και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. – Πρόγραμμα ESTIA βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και ωφελούμενους του προγράμματος και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών. Ντόπιους και πρόσφυγες. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Ο λαός μας άλλωστε, γνωρίζει καλά από προσφυγιά. Και ο αγώνας για τα δικαιώματα των προσφύγων, όπως και ο αγώνας για τα δικαιώματα κάθε ευάλωτου συνανθρώπου, είναι κοινή μας υπόθεση.».

Post
Πολιτική Τρίτη 16.06.2026

Μεγάλη Πολιτική Ομιλία στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - Οδηγητή στις 20 Ιούνη με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη στο Ηράκλειο

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί τον λαό και τη νεολαία της πόλης στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Δυτικό Πάρκινγκ του Παγκρητίου Σταδίου, σ

Post
Πολιτική Τρίτη 16.06.2026

Κ. Σπυριδάκη: «Η ειδική αγωγή δεν είναι μια υπηρεσία. Είναι μια διαρκής δέσμευση της Πολιτείας απέναντι στο παιδί και την οικογένεια»

Δύο διαδοχικές συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε στη Σητεία η Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη, με αντικείμενο την ειδική αγωγή, την κοινωνική πρόνοια και τη στήριξη των ατόμων με αν

Post
Πολιτική Τρίτη 16.06.2026

Παράταση στα «Εξοικονομώ» και ειδική μέριμνα για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης ζητά ο Αυγενάκης

Την ανάγκηπαράτασης των προθεσμιών ολοκλήρωσης των προγραμμάτων «Εξοικονομώ»και θέσπισηςειδικών διευκολύνσεων για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτηςαναδεικνύει με κοινοβουλευτική του πα