Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 23:01 Αθλητικά

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θα χτίσουμε από το μηδέν τον Παναθηναϊκό, τα καλύτερα έρχονται


Με ανάρτησή του στο instagram, ο  Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η φετινή εικόνα της ομάδας δεν ήταν αποδεκτή και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα χτιστεί από την αρχή, επισημαίνοντας επίσης ότι “θα επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ” αλλά και ότι “τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. 

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε. 

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».


 
  
  

madata.gr
Post
Αθλητικά Τετάρτη 18.03.2026

Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Super League

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Super League, με τον Βεργέτη να ορίζεται στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ Novibet. Βοηθοί του θα είναι οι Φωτόπουλος και Μπαλιάκας, Τέταρτος ο Τομαράς και στο VAR

Post
Αθλητικά Τρίτη 17.03.2026

Εθνική Γυναικών: «Πάρτι» στο Ιβανώφειο και πρόκριση στη Β’ Φάση του EuroBasket 2027

Με μια επιβλητική εμφάνιση και το εμφατικό 99-77 επί της Δανίας, η «Γαλανόλευκη» σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Γυναικών δεν άφησ

Post
Αθλητικά Κυριακή 15.03.2026

Φιέστα ανόδου στην Καλαμάτα: Στις εξέδρες ο Αντώνης Σαμαράς για τη «Μαύρη Θύελλα»

Με έντονο πολιτικό χρώμα και κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η ιστορική ημέρα για την Καλαμάτα F.C., με την παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων στην απονομή του τροπαίου. Η Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 θα μεί