Image
Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 09:29 Πολιτική

Σφαγή στον αέρα ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Βαρουφάκη: Αν ήσουν σοβαρός αρχηγός κόμματος

Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Μεγάλη ένταση στον αέρα
Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό» με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή» του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Δείτε όσα συνέβησαν

.in.gr

madata.gr

Post
Πολιτική Δευτέρα 19.01.2026

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνάντησή του με αγρότες και κτηνοτρόφους στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)

Ελπίζω να έχουμε πραγματικά μία παραγωγική συζήτηση. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι, κατά την άποψή μας, αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Νομίζω ότι έχουμε ήδη κινηθεί σε πολλά επίπεδα

Post
Πολιτική Δευτέρα 19.01.2026

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Επανασχεδιασμός του προγράμματος αντιμετώπισης της αύξησης του αριθμού λαγοκέφαλων στις ελληνικές θάλασσες

«Δεν είναι αποδεκτό να μην συμπεριλαμβάνονται τα Δωδεκάνησα σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης αύξησης του αριθμού των λαγοκέφαλων στην περιοχή»

Post
Πολιτική Δευτέρα 19.01.2026

Β. Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, στο Κάιρο και των διμερών συναντήσεων που πραγματοποίησε με την πολιτική ηγεσία της Αιγύπτου, πραγματοποιήθηκ