Image
Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 09:29 Πολιτική

Σφαγή στον αέρα ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Βαρουφάκη: Αν ήσουν σοβαρός αρχηγός κόμματος

Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Μεγάλη ένταση στον αέρα
Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό» με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή» του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Δείτε όσα συνέβησαν

.in.gr

madata.gr

Post
Πολιτική Πέμπτη 30.04.2026

Ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ o Νικόλας Φαραντούρης

Τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, επιβεβαιώνοντας την πολιτική του μετακίνηση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, χαρακτήρισε το Π

Post
Πολιτική Τετάρτη 29.04.2026

Β. Κικίλιας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Χριστοδουλίδη: «Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία και τις υποδομές προς όφελος των λαών μας»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο και της συμμετοχή

Post
Πολιτική Τετάρτη 29.04.2026

Ν. Ανδρουλάκης: Ανοίγουμε τη συζήτηση για τη μείωση του χρόνου εργασίας

Ανοίγουμε τη συζήτηση για τη μείωση του χρόνου εργασίας- Προτείνουμε κίνητρα για την εφαρμογή προγραμμάτων 32 ή 35 ωρών εργασίας την εβδομάδα, με πλήρεις αποδοχές, αναφέρει σεανάρτηση του ο ΝίκςΑνδρου