Σάββατο 14 Μαΐου 2022 21:54 Εκτός Ελλάδος

Μυστήριο στον Άρη: Βρέθηκε το σπίτι του ET;


Οι κυνηγοί εξωγήινων λένε πως … έβγαλαν λαυράκι! Αφορμή μία μυστική πόρτα σε βραχώδη σχηματισμό στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, που πραγματικά δείχνει σαν να είναι η πόρτα ενός σπιτιού… Προφανώς του σπιτιού του ΕΤ.

Και μάλιστα δεν είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτό που βλέπει κάποιος στην φωτογραφία που τράβηξε το όχημα Curiosity της NASA στον κόκκινο πλανήτη.

Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο για να αρχίσουν οι θεωρίες για την ύπαρξη ζωής στην Άρη! Κάποιοι μάλιστα λένε πως στην «πόρτα» βλέπουν μία σκιά, που ίσως είναι ένα εξωγήινο ον.

Η φωτογραφία που έχει πυροδοτήσει τις συζητήσεις στα social media για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, αλλά η μυστηριώδης «πόρτα» εντοπίστηκε από κάποιους προσεκτικούς παρατηρητές μέρες αργότερα.

Χρειάστηκε βεβαίως να γίνει επεξεργασία της φωτογραφίας και να μεγεθυνθεί για να εντοπιστεί η «πόρτα» και η «σκιά του εξωγήινου». Οι πιο ευφάνταστοι ισχυρίζονται ότι αυτή είναι η είσοδος για έναν μυστικό εξωγήινο ναό.

Οι πιο προσγειωμένοι περιμένουν κάποιο σχόλιο από την NASA, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις από τους επιστήμονες.

topontiki.gr 

 

 

 
Post
Εκτός Ελλάδος Δευτέρα 16.05.2022

Οι σκανδιναβικές χώρες δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας σε Σουηδία-Φινλανδία μέχρι την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Η Νορβηγία, η Δανία και η Ισλανδία, με κοινή ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι είναι έτοιμες να στηρίξουν τη Φινλανδία και τη Σουηδία, στην περίπτωση που δεχτούν επίθεση, μέχρι να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ. ...

Post
Εκτός Ελλάδος Δευτέρα 16.05.2022

Πούτιν: Θα αντιδράσουμε σε περίπτωση ανάπτυξης στρατιωτικών υποδομών σε Φινλανδία - Σουηδία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ δεν αποτελεί απειλή από μόνη της, αλλά η Μόσχα θα αντιδράσει σε μια επέκταση στρατιωτικών υποδομών

Post
Εκτός Ελλάδος Κυριακή 15.05.2022

ΝΑΤΟ: Στο δρόμο της Φινλανδίας και η Σουηδία - Οι τρεις όροι της Τουρκίας

Ιστορική χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, καθώς η Φινλανδία έλαβε την απόφαση να ζητήσει την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, εξέλιξη που αποτελεί άμεση συνέπεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. «Μια νέα εποχ ...