Σάββατο 14 Μαΐου 2022 20:53 Βλέπω/Ακούω

Ανέτ Αρτάνι: Ήξερα από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω, δεν με ήθελε η Άννα Βίσση στον τελικό


Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου για τον αποκλεισμό της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Παράλληλα, βεβαίως, αναφέρθηκε στον δικό της αποκλεισμό όταν βρέθηκε επίσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022, η Ανέτ Αρτάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Κύπρου ήταν από τα αγαπημένα μου αλλά περίμενα κάτι άλλο στην πίστα. Είναι τραγούδι που θέλεις να χορέψεις και να εκφραστείς, αλλά ήταν λίγο ακίνητο».

«Ήξερα, που δεν έπρεπε, στο πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω» αποκάλυψε, αρχικά, η Ανέτ Αρτάνι για τη δική της συμμετοχή το 2006. «Έμαθα ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να περάσω στον τελικό, δεν έπαιζαν πουθενά και το τραγούδι μου».

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από μικρή και την λάτρευα. Μου είπαν, όμως, ότι εκείνη δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 10.08.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ξεκινάμε στην Ηλιούπολη την κατασκευή της πρώτης από τις τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής με πόρους του ΕΣΠΑ - Στα 3,25 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του έργου»

Από τον Δήμο Ηλιούπολης ξεκινά το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για τη δημιουργία τριών Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα με Αναπηρία, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 10.08.2026

Β. Κικίλιας: «Έρχονται 420 νέες προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα»

Για την άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με την πρόσληψη 420 νέων στελεχών και την αναβάθμισή του με σύγχρονα επιχειρησιακά μέσα μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 10.08.2026

«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις ανεξαρτήτως ΑΦΜ

Από σήμερα και έως τις 21 Αυγούστου μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027», χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ. Οι αιτήσει