Σάββατο 14 Μαΐου 2022 20:53 Βλέπω/Ακούω

Ανέτ Αρτάνι: Ήξερα από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω, δεν με ήθελε η Άννα Βίσση στον τελικό


Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου για τον αποκλεισμό της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Παράλληλα, βεβαίως, αναφέρθηκε στον δικό της αποκλεισμό όταν βρέθηκε επίσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022, η Ανέτ Αρτάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Κύπρου ήταν από τα αγαπημένα μου αλλά περίμενα κάτι άλλο στην πίστα. Είναι τραγούδι που θέλεις να χορέψεις και να εκφραστείς, αλλά ήταν λίγο ακίνητο».

«Ήξερα, που δεν έπρεπε, στο πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω» αποκάλυψε, αρχικά, η Ανέτ Αρτάνι για τη δική της συμμετοχή το 2006. «Έμαθα ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να περάσω στον τελικό, δεν έπαιζαν πουθενά και το τραγούδι μου».

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από μικρή και την λάτρευα. Μου είπαν, όμως, ότι εκείνη δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.10.2026

Τα κλειστά ελαιουργία απασχολούν τους παραγωγούς (vid)

Τα κλειστά ελαιουργία που μπορεί να πλησιάσουν τα 15 απασχολούν τους ελαιοπαραγωγούς κατά την φετινή χρονιά και σε αυτά αναφέρεται ο πρόεδρος μιλώντας στο poo.gr. Ο ίδιος αναφέρεται στα κυριότερα ζητή

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.10.2026

Σημαντικά συμπεράσματα στην ημερίδα του ΣΕΔΗΚ για το ελαιόλαδο (vid)

Σημαντικά συμπεράσματα βγήκαν από την ημερίδα του ΣΕΔΗΚ για το ελαιόλαδο, με θέμα: "Ο ρόλος της Πολιτιστικής και Υγιεινής Αξίας του Κρητικού Ελαιολάδου στην προώθηση της διάθεσης και του ελαιοτο

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 15.10.2026

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου: Πανελλαδική Κινητοποίηση ΠΟΚΔΙΣ για το μέλλον των Σχολικών Κυλικείων

Η ΠΟΚΔΙΣ διεκδικεί! Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ώρα 14:00 μ.μ. με ομόφωνη απόφαση , τα Σωματεία Σχολικών Κυλικείων σε όλες τις περιφέρειες της χώρας θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και διε