Σάββατο 14 Μαΐου 2022 20:53 Βλέπω/Ακούω

Ανέτ Αρτάνι: Ήξερα από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω, δεν με ήθελε η Άννα Βίσση στον τελικό


Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου για τον αποκλεισμό της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Παράλληλα, βεβαίως, αναφέρθηκε στον δικό της αποκλεισμό όταν βρέθηκε επίσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022, η Ανέτ Αρτάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Κύπρου ήταν από τα αγαπημένα μου αλλά περίμενα κάτι άλλο στην πίστα. Είναι τραγούδι που θέλεις να χορέψεις και να εκφραστείς, αλλά ήταν λίγο ακίνητο».

«Ήξερα, που δεν έπρεπε, στο πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω» αποκάλυψε, αρχικά, η Ανέτ Αρτάνι για τη δική της συμμετοχή το 2006. «Έμαθα ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να περάσω στον τελικό, δεν έπαιζαν πουθενά και το τραγούδι μου».

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από μικρή και την λάτρευα. Μου είπαν, όμως, ότι εκείνη δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.08.2026

Προσλήψεις αναπληρωτών στα 20 Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία – Έως 24 Αυγούστου οι αιτήσεις

Έως τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026, στις 15:00, μπορούν να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είναι εγγεγραμμένοι στους προσωρινούς και τον τελικό αξιολογ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.08.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 18/8/26

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 17.08.2026

Συγχαρητήρια Τασούλα και Μητσοτάκη σε Καραλή, Σίσκο και Χρήστου

Τα συγχαρητήριά τους στους Έλληνες αθλητές για τις πρόσφατες ευρωπαϊκές διακρίσεις τους εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Με ανάρτησή