Σάββατο 14 Μαΐου 2022 20:53 Βλέπω/Ακούω

Ανέτ Αρτάνι: Ήξερα από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω, δεν με ήθελε η Άννα Βίσση στον τελικό


Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου για τον αποκλεισμό της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2022. Παράλληλα, βεβαίως, αναφέρθηκε στον δικό της αποκλεισμό όταν βρέθηκε επίσης στον μουσικό διαγωνισμό το 2006.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανδρομάχης στην Eurovision 2022, η Ανέτ Αρτάνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό τραγούδι της Κύπρου ήταν από τα αγαπημένα μου αλλά περίμενα κάτι άλλο στην πίστα. Είναι τραγούδι που θέλεις να χορέψεις και να εκφραστείς, αλλά ήταν λίγο ακίνητο».

«Ήξερα, που δεν έπρεπε, στο πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω» αποκάλυψε, αρχικά, η Ανέτ Αρτάνι για τη δική της συμμετοχή το 2006. «Έμαθα ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να περάσω στον τελικό, δεν έπαιζαν πουθενά και το τραγούδι μου».

«Ήμουν φαν της Άννας Βίσση από μικρή και την λάτρευα. Μου είπαν, όμως, ότι εκείνη δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 09.10.2026

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Motor Oil: Δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στο διυλιστήριο

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου μεταφέρθηκαν δύο εργαζόμενοι που τραυματίστηκαν σοβαρά το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 09.10.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 9/10/26

Νεφώσεις στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και στα Δυτικά ηπειρωτικά όμως από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα ορεινά και ημιορεινά του ηπειρωτικού κορμού της χώρας. Τοπικές βροχές και σποραδικ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 08.10.2026

Μητσοτάκης – Ρούμπιο: Στο υψηλότερο επίπεδο οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών βρίσκονται οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρού