Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022 20:15 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε και τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο


Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους για κάθε γονιό. Η πιθανή κακοποίηση του παιδιού του από εκείνον που αφήνει στη θέση του να το προσέχει.
Ένας εφιάλτης που φαίνεται ότι ζωντάνεψε για ένα ζευγάρι στην Κηφισιά, τη στιγμή που ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες των παιδιών τους, στο κινητό της οικιακής βοηθού.

Οι γονείς αυτοί, εμπιστεύτηκαν τη φροντίδα των παιδιών τους σε μια 28χρονη γυναίκα από το Νεπάλ. Ξεγελάστηκαν από την προσιτή φυσιογνωμία της και πείστηκαν να την προσλάβουν ως εσωτερική στο σπίτι τους.

Εκείνη όμως, τους πρόδωσε, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Έγδυνε τα παιδάκια τους, ένα κοριτσάκι δύο και ένα αγοράκι τριών ετών, τα τραβούσε φωτογραφίες, κι ύστερα, όπως φαίνεται, τις έστελνε, μέσω εφαρμογής σε τρίτους.

Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που είδε τις φωτογραφίες στο κινητό της και δίχως να χάσει ούτε λεπτό, ενημέρωσε την αστυνομία για να την συλλάβουν. Την υποψιαζόταν για κλοπή, όμως, αυτό που τελικά, ανακάλυψε, ήταν η απόλυτη φρίκη. Η γυναίκα που είχαν προσλάβει ένα μήνα πριν, που ζούσε στο σπίτι τους, ανάμεσά τους, φέρεται να είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Διακινούσε τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο
Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά τα φωτογράφιζε… για πλάκα. Με μια πρώτη έρευνα ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί, διαπίστωσαν ότι τις είχε στείλει αρκετές φορές, σε διάφορους χρήστες του διαδικτύου. Όπως είναι επόμενο, οι χρήστες αυτοί βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο των ερευνών, όπως και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ελέγχεται διεξοδικά.

Για τους αστυνομικούς, η σύλληψη της 28χρονης είναι η αρχή για να ξετυλίξουν το κουβάρι ενός διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, γι’ αυτό και εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα ηλεκτρονικά ίχνη της, κάθε ανάρτηση, μήνυμα, συνομιλία, αναζήτησή της στο διαδίκτυο. Παράλληλα, όμως, ερευνούν το πού εργαζόταν πριν την οικογένεια στη Κηφισιά, η οποία ξεσκέπασε την ανατριχιαστική δράση της.

Η οικιακή βοηθός ωστόσο, φαίνεται πως είχε και… «μακρύ» χέρι, μιας και φέρεται, μία ημέρα πριν συλληφθεί, να είχε κλέψει από τη τσάντα της μητέρας των παιδιών ένα ακριβό ρολόι και μετρητά, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Τουλάχιστον επτά οι παραλήπτες
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικιακή βοηθός φέρεται να έστελνε τις φωτογραφίες με τα ανήλικα παιδιά σε τουλάχιστον επτά άτομα, μέσω της εφαρμογής Messenger.

Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει η έρευνα για τους αποδέκτες των συγκεκριμένων φωτογραφιών και να ερευνηθεί αν έχουν σχέση με κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

 

megatv

madata.gr

16χρονη κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της: Την απήγαγε και την ξυλοκόπησε δημόσια

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης 16χρονης από τον 25χρονο σύντροφό της, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μητέρα της κοπέλας έχει απευθυνθεί ακόμα και στις αρχές, ώστε να παρέμβουν και να καταφ ...

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν με νέα προκλητική κίνηση που αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά όπως η Κως.Η Τουρκία αμφισβητεί συνολικά το καθεστώς  152 νήσων από το βόρειο Αιγαίο ως τ ...

Νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία: Ξύνουν τοίχους και παίρνουν κομμάτια για ενθύμια

Για νέους βανδαλισμούς στην Αγία Σοφία κάνουν λόγο αρκετά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, κυρίως αντιπολιτευόμενων.   Με αφορμή φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, αναφέρουν πως επισκέπτες «ξύ ...