Σάββατο 05 Μαρτίου 2022 23:48 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Οργιάζουν οι φήμες για το ειδικό πυρηνικό καταφύγιο της οικογένειας του Πούτιν


Και ενώ η Ουκρανία έχει πάρει φωτιά και ο πλανήτης ζει σε πολεμικό πυρετό, οργιάζουν οι φήμες ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει στείλει την κρυφή οικογένεια του σε ειδικό πυρηνικό καταφύγιο από το Σαββατοκύριακο.
Ο διευθυντής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν στέκεται δίπλα στον πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος προτιμά  αντί για το διάστημα να κατακτήσει την Ουκρανία.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι η απότομη διακοπή των επαφών με την Ευρώπη εγκυμονεί τον κίνδυνο να πέσουν διαστημικά αντικείμενα εξαιτίας των κυβερνοεπιθέσεων.

«Πάνω σε ποια κεφάλια θα πέσουν; Στο Λονδίνο π.χ. ή στο Βερολίνο του κ. Σολτς. Αυτό είναι ένα θέμα. Ή, ας πούμε, πάνω από ειρηνικούς πολίτες. Αυτό είναι άλλο θέμα.Κανείς δεν θα αισθανθεί καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρογκόζιν.

Την ίδια στιγμή, Ρώσος καθηγητής υποστηρίζει ότι ο Πούτιν τις  τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει κρύψει τα μέλη της οικογένειάς του σε υπερπολυτελές πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως το καταφύγιο βρίσκεται στην οροσειρά Αλτάι και πρόκειται για μια ολόκληρη υπόγεια πολιτεία, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη υγεία του και έχει λάβει μέρος σε παράξενες μυστικές σαμανικές τελετουργίες μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

 

megatv

madata.gr

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν με νέα προκλητική κίνηση που αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά όπως η Κως.Η Τουρκία αμφισβητεί συνολικά το καθεστώς  152 νήσων από το βόρειο Αιγαίο ως τ ...

Νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία: Ξύνουν τοίχους και παίρνουν κομμάτια για ενθύμια

Για νέους βανδαλισμούς στην Αγία Σοφία κάνουν λόγο αρκετά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, κυρίως αντιπολιτευόμενων.   Με αφορμή φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, αναφέρουν πως επισκέπτες «ξύ ...

Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε και τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους για κάθε γονιό. Η πιθανή κακοποίηση του παιδιού του από εκείνον που αφήνει στη θέση του να το προσέχει.Ένας εφιάλτης που φαίνεται ότι ζωντάνεψε για ένα ζευγάρι ...