Σάββατο 05 Μαρτίου 2022 23:48 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Οργιάζουν οι φήμες για το ειδικό πυρηνικό καταφύγιο της οικογένειας του Πούτιν


Και ενώ η Ουκρανία έχει πάρει φωτιά και ο πλανήτης ζει σε πολεμικό πυρετό, οργιάζουν οι φήμες ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει στείλει την κρυφή οικογένεια του σε ειδικό πυρηνικό καταφύγιο από το Σαββατοκύριακο.
Ο διευθυντής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν στέκεται δίπλα στον πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος προτιμά  αντί για το διάστημα να κατακτήσει την Ουκρανία.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι η απότομη διακοπή των επαφών με την Ευρώπη εγκυμονεί τον κίνδυνο να πέσουν διαστημικά αντικείμενα εξαιτίας των κυβερνοεπιθέσεων.

«Πάνω σε ποια κεφάλια θα πέσουν; Στο Λονδίνο π.χ. ή στο Βερολίνο του κ. Σολτς. Αυτό είναι ένα θέμα. Ή, ας πούμε, πάνω από ειρηνικούς πολίτες. Αυτό είναι άλλο θέμα.Κανείς δεν θα αισθανθεί καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρογκόζιν.

Την ίδια στιγμή, Ρώσος καθηγητής υποστηρίζει ότι ο Πούτιν τις  τελευταίες ημέρες φέρεται να έχει κρύψει τα μέλη της οικογένειάς του σε υπερπολυτελές πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως το καταφύγιο βρίσκεται στην οροσειρά Αλτάι και πρόκειται για μια ολόκληρη υπόγεια πολιτεία, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη υγεία του και έχει λάβει μέρος σε παράξενες μυστικές σαμανικές τελετουργίες μαζί με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

 

megatv

madata.gr

Οι Τούρκοι έκοψαν τον Εθνικό Ύμνο στην απονομή Έλληνα αθλητή

Συνεχίζουν οι Τούρκοι το ρεσιτάλ προκλητικότητας χωρίς όρια και προσχήματα. Η νέα "παράσταση" στήθηκε στην Αττάλεια, στη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χει ...

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες και παρά την καταδίκη ακόμη και από τον ίδιο του τον γιο, ο Κώστας Πλεύρης χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. ...

Αποκάλυψη Σεπόλια: Η κωδική ονομασία του 53χρονου για τους 213 πελάτες

Καλά κρυμμένες τις αρρωστημένες ορέξεις του είχε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό. Προέβαλε την βιτρίνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη, του ενεργού πολίτη, του φιλάνθρωπ ...