Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 22:19 Γνώμες

Κούγιας: Αμα αφήσεις τον Στυλιανίδη στην Ομόνοια, χάθηκε


Ο Αλέξης Κούγιας κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει παραιτήσεις, μετά το χάος που προκλήθηκε στους δρόμους της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας. 
Δριμεία κριτική κατά του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη άσκησε ο Αλέξης Κούγιας, ζητώντας ευθέως παραιτήσεις για το «φιάσκο» της κακοκαιρίας και την ταλαιπωρία των οδηγών στην Αττική Οδό.
 
Ο γνωστός ποινικολόγος αφού εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε: «ρε παιδιά, ρε πρωθυπουργέ; Αυτόν τον Στυλιανίδη που τον βρήκες; Άμα τον αφήσεις στην Ομόνοια, χάθηκε. Είναι δυνατόν αυτός να λύσει ένα πρόβλημα με τις τοποθετήσεις που έκανε;», τόνισε ο κ. Κούγιας.

 «Ένας από σας δεν μπορούσε να κλείσει τους δρόμους της εισόδου της Αττικής Οδού; Για ποιο λόγο θα πρέπει να εκτίθεται ο Μητσοτάκης για αυτούς τους ανίκανους ανθρώπους;» συνέχισε ο κ. Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». 

«Δεν το έκανε η Αττική Οδός. Έρχεται ένας φαντάρος και το λύνει αμέσως. Εσείς δεν μπορούσατε να κλείσετε τον δρόμο και να γυρίσετε τα αυτοκίνητα πίσω; Δεν μπορούσε να το κάνει ένας του κρατικού μηχανισμού;» δήλωσε ο δικηγόρος.

«Η απαίτηση της παραιτήσεως δεν υπάρχει; Δεν μπορεί να υπάρξει ένας πρωθυπουργός και να πει "έλα εδώ, παραιτήσου τώρα”. Ο καθένας πρέπει να αξιολογείται με την αποτελεσματικότητά του. Δεν την έχεις; Γεια χαρά!» κατέληξε. 

madata.gr
Post
Γνώμες Τετάρτη 18.05.2022

Ποια είναι τα πιο βρώμικα πράγματα που ακουμπάτε κάθε μέρα;

Κάθε μέρα που αγγίζουμε επιφάνειες που είναι γεμάτες με μικρόβια. Και οι πιο επικίνδυνες εστίες αυτών των μικροβίων μπορεί να μην είναι αυτές που θα περιμένατε. Ξέρατε για παράδειγμα ότι στις καφετ

Post
Γνώμες Τετάρτη 18.05.2022

Δείτε τι κάνουν ΑΥΤΑ τα σακουλάκια από διάφορες συσκευασίες… Μην τα πετάτε!

Τα σακουλάκια με γέλη (τζελ) πυριτίου τα συναντάμε συχνά μέσα σε κουτιά παπουτσιών, ή σε άλλες συσκευασίες και συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια, μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι είναι εντελώς άχρησ

Post
Γνώμες Τρίτη 17.05.2022

Μια οδοντόκρεμα δίπλα στο καλάθι των απλύτων είναι απαραίτητη - Δείτε Γιατί

Το πλύσιμο των ρούχων δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι πρέπει να πλύνετε τα βρώμικα ρούχα για να έχετε καθαρά να φορέσετε. Έχει να κάνει και με το να προστατέψετε τα ρούχα και τις υφές τους ώσ