Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 22:16 Βλέπω/Ακούω

Πως θα λειτουργήσει δημόσιος και ιδιωτικός τομέας την Πέμπτη σε Αττική και Κρήτη - Τι ισχύει για σχολεία, delivery, courier


Με τηλεργασία αύριο Πέμπτη το Δημόσιο. Τηλεκπαίδευση στα σχολεία  για αύριο  Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και Παρασκευή σε Αττική και Κρήτη

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα εξής:

Παράλληλα η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία και στον ιδιωτικό τομέα, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ δεν θα επιτρέπεται το delivery.

Για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα ακόλουθα:

 1. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.

2. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.

3. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

4. Αύριο Πέμπτη 27 και μεθαύριο 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.

5. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.

6. Για αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

7. Αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.10.2025

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κηφισιάς: Μήνυμα ευαισθητοποίησης έστειλε η εκδήλωση για την «Πρόληψη του καρκίνου του μαστού»

Mε αφορμή τον Οκτώβριο— μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού — το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κηφισιάς διοργάνωσε με επιτυχία την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.10.2025

Ανησυχητική αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα και της παιδικής εργασίας στο Ηράκλειο

Την ανησυχητική αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στη χώρα και της παιδικής εργασίας στο Ηράκλειο ανέδειξε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.10.2025

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπέγραψε την ένταξη του έργου «Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Κνωσού»

Την Απόφαση Ένταξης του έργου «Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Κνωσού» στο Πρόγραμμα «Κρήτη» 2021-2027, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Είναι συνολικού προ