Image
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 16:03 Βλέπω/Ακούω

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/01 ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Εξακολουθεί να ισχύει η χθεσινή έντονη δυναμική στο ουράνιο θόλο και κατ’ επέκταση μέσα μας και γύρω μας. Αυτό σημαίνει πως όσο αφορά τον τομέα των σχέσεων προχωρούμε με προσοχή και γενικότερα διεκδικούμε μόνο ότι πραγματικά δικαιούμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να επανεξετάσετε στόχους, βαθύτερες επιθυμίες, ξεχασμένα όνειρα. Μην πτοείστε από τις καθυστερήσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή και μην χάνετε τον ενθουσιασμός σας. Είναι πηγή ενέργειας ειδικά για εσάς.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας, η Σελήνη απέναντι συνδυαστικά με τους ανάδρομους πλανήτες, ειδικότερα της Αφροδίτης, η οποία είναι κυβερνήτης σας, σας ζητούν να κάνετε μια γενικότερη επαναξιολόγηση των καταστάσεων. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και μείνετε ενεργή/ός.

Για τους Διδύμους, εκφράστε με ειλικρίνεια τα αιτήματά σας αυτή τη στιγμή ακόμη και αν νιώθετε πως υπάρχουν πολλά εμπόδια μπροστά σας. Θα αισθανθείτε όχι μόνο πιο ανάλαφρη/ος από βάρη αλλά θα δείτε πως θα έρθει και μια προσωπική αναγέννηση μέσω αυτής της στάσης σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κατανοήσετε πως η χαρά και η ικανοποίηση αυτή τη στιγμή στη ζωή σας έρχεται μόνο από την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ειδικά αν ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα το οποίο είναι ταυτόχρονα και δημιούργημά σας.

Για τους Λέοντες, η ελευθερία και η αυτονομία σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε στο σήμερα της ζωής σας και οι πλανητικές δυναμικές σας το επισημάνουν αυτή τη στιγμή. Αφεθείτε στην διαδικασία εκκαθάρισης και επανασύνδεσης με ότι σας βοηθά να παραμείνετε σε αυτή την οδό.

Για τους Παρθένους, είναι σημαντικό σήμερα να εκφράσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να ακουστούν αλλά και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους δίπλα σας να τα ακολουθήσουν. Βοηθήστε τους να συμμετέχουν παραγωγικά σε κάτι το οποίο θα φέρει επέκταση και αναζωογόνηση.

Για τους Ζυγούς, ελάτε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα της ζωής σας και είναι σίγουρο πως οι πλανητικές δυναμικές θα σας βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία. Επανεξετάστε τα δεδομένα και κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται με τα σημερινά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες αυτές τις ημέρες, εσείς θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά προς τον στόχο που έχετε βάλει. Οι αναπροσαρμογές μπορεί να διαφοροποιήσουν την διαδρομή ή το χρονικό όριο που έχετε βάλει αλλά μην φεύγετε από τον στόχο σας.

Για τους Τοξότες, κρατήστε την αισιοδοξία σας ενεργή παρόλο τις δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε αυτή τη στιγμή. Ανακαλύψεις και νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν στο επόμενο βήμα σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί εκ φύσεως να λειτουργείτε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο αλλά τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας βοηθούν να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε μέσα από συνεργασίες. Πάντα με κέντρο τον στόχο σας και με προσοχή τα βήματα που κάνετε, ειδικά μέχρι αρχές Φεβρουαρίου.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν να σκεφτείτε και να ασχοληθείτε κυρίως με εργασιακά θέματα. Νέες ιδέες ή σκέψεις θα λειτουργήσουν βοηθητικά αλλά τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρετε μετά από 10 ημέρες ώστε να υπάρξει θετική έκβαση.

Για τους Ιχθύες, το πλανητικό ενεργειακό σήμερα είναι υποστηρικτικό για οτιδήποτε έχει χώρο για επέκταση στο σήμερα της ζωής σας. Νέοι ορίζοντες μπορούν να ανοιχτούν μπροστά σας βοηθώντας σας να αποφύγετε περιττές ενέργειες και δράσεις στην οδό που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. 

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.05.2022

Θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι: Το ξέφρενο ράλι στις τιμές των σιτηρών ανεβάζει στα ύψη την τιμή του

Μόνο τον Απρίλιο το ψωμί ακρίβυνε κατά 5%, με βάση τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και όλα δείχνουν ότι αυτή η αύξηση δεν θα είναι ούτε η τελευταία ούτε η μεγαλύτερη. Το ξέφρενο ράλι της

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.05.2022

19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Μια μέρα σαν σήμερα, 19 Μαΐου 1919, ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας. H 19η Μαΐου αποτελεί μια σημαντική επέτειο γι

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.05.2022

ΖΩΔΙΑ 03/05 ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Θεά του έρωτα και της σύνδεσης, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλη Μαΐου δίνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμούνται οι αξίες μας. Το