Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 23:32 Ειδήσεις

Πέθανε ο χημικός Νίκος Κατσαρός - Πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ


Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Κατσαρός. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών καθώς και συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, πέθανε σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, το πρωί, ενώ η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, από το νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Ο Νίκος Κατσαρός μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν ένας πολύτιμος συνεργάτης της εφημερίδας «ΝΚ», της ΚΡΗΤΗ TV, και του ραδιοφωνικού σταθμού 98.4, αφού πάντοτε απαντούσε στα ερωτήματά μας ρίχνοντας φως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον και τα τρόφιμα.

Κάθε του συνέντευξη προκαλούσε το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ετοιμοπόλεμος» ή ακόμα και ως «κινητή βιβλιοθήκη».

Στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης πραγματικά ξεχωρίζουν οι συνεντεύξεις του κορυφαίου επιστήμονα μέσω τηλεφωνικών παρεμβάσεων και skype, αλλά και διά ζώσης σε διάφορες εκπομπές της ΚΡΗΤΗ TV εδώ και χρόνια, όπως η εκπομπή «Κιβωτός» και η εκπομπή «Αντιθέσεις».

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 26.03.2026

Αυτιάς σε Επιτρόπους Οικονομικών: Χρηματοδοτείστε την αγορά φυσικού αερίου για φθηνότερο ρεύμα

Τη χρηματοδότηση της αγοράς φυσικού αερίου, ώστε να υποχωρήσει το αυξανόμενο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, που έχει προκύψει λόγω του πολέμου, ζήτησε με επιστολή του προς τους Επιτρόπους Οικονομικών κκ

Post
Ειδήσεις Κυριακή 22.03.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου – Η Κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάρρευση του κλάδου»

Την άμεση ενεργοποίηση ευρωπαϊκών μέτρων στήριξης για τους κτηνοτρόφους της Λέσβου ζητά με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, μετά το κρούσμα αφθώδου

Post
Ειδήσεις Σάββατο 21.03.2026

Ένας νεκρός οδηγός μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων λίγο μετά τους Αρμένους Ρεθύμνου

Ένας άντρας είναι νεκρός μετά από τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί στην διασταύρωση της Καρές, λίγο μετά τους Αρμένους. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το goodnet.gr, απ΄ όπου και η φωτογραφία, έν