Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 23:32 Ειδήσεις

Πέθανε ο χημικός Νίκος Κατσαρός - Πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ


Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Κατσαρός. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών καθώς και συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, πέθανε σήμερα Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, το πρωί, ενώ η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, από το νεκροταφείο του Ζωγράφου.

Ο Νίκος Κατσαρός μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν ένας πολύτιμος συνεργάτης της εφημερίδας «ΝΚ», της ΚΡΗΤΗ TV, και του ραδιοφωνικού σταθμού 98.4, αφού πάντοτε απαντούσε στα ερωτήματά μας ρίχνοντας φως σε υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον και τα τρόφιμα.

Κάθε του συνέντευξη προκαλούσε το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ετοιμοπόλεμος» ή ακόμα και ως «κινητή βιβλιοθήκη».

Στο χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης πραγματικά ξεχωρίζουν οι συνεντεύξεις του κορυφαίου επιστήμονα μέσω τηλεφωνικών παρεμβάσεων και skype, αλλά και διά ζώσης σε διάφορες εκπομπές της ΚΡΗΤΗ TV εδώ και χρόνια, όπως η εκπομπή «Κιβωτός» και η εκπομπή «Αντιθέσεις».

 

madata.gr
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 02.07.2026

Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: Αποζημιώστε αλιείς που έχουν πληγεί από λαγοκέφαλο

Την παροχή ευρωπαϊκών αποζημιώσεων στους Έλληνες αλιείς των οποίων οι περιουσίες, το εμπορεύσιμο αλίευμα και τα αλιευτικά τους εργαλεία έχουν πληγεί από την παρουσία του λαγοκέφαλου, ζητά με κατεπείγο

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 01.07.2026

Σαφές μήνυμα του Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Κάγια Κάλας ενόψει της επίσκεψης της στην Άγκυρα για την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαικής Ένωσης – Τουρκίας Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή την επίσκεψη στην Τουρκία που πραγματοποιούν η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ Κάγια Κάλα

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 01.07.2026

Ευρωβαρόμετρο: η ανασφάλεια στον κόσμο γεννά υψηλές προσδοκίες από την ΕΕ

Παρότι οι οικονομικές ανησυχίες αυξάνονται, οι Ευρωπαίοι εκτιμούν τον ειρηνικό, προστατευτικό και συνεργατικό χαρακτήρα της ΕΕ, αναγνωρίζοντας την ποιότητα ζωής που προσφέρει. Τα αποτελέσματα της τελ