Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 12:58 Βλέπω/Ακούω

Νέες υπερπτήσεις τουρκικού drone πάνω από την Κανδελιούσσα Νισύρου - Τι αναφέρει το ΓΕΕΘΑ


Νέες πτήσεις πάνω από την Κανδελιούσσα -δυτικά της Νισύρου- πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό UAV που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα πάλι στα 19.000 πόδια, στις 9:52 π.μ., στις 9:53 π.μ. και στις 9:55 π.μ. Το τουρκικό UAV αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.
Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του νέου έτους τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV έχει πετάξει άλλες δύο φορές πάνω από την Κανδελιούσσα Νισύρου. Στις 3 Ιανουαρίου στα 19.000 πόδια, στις 14:48 μ.μ. και χθες στις 17:51 μ.μ. στα 19.000 πόδια επίσης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 04.10.2026

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Βιβλική Καταστροφή από τις Ισχυρές Βροχοπτώσεις

Πλημμυρισμένες καλλιέργειες, σοβαρές κατολισθήσεις, καθιζήσεις του οδοστρώματος και ακτές πνιγμένες στη λάσπη συνθέτουν το σκηνικό της βιβλικής καταστροφής που πλήττει την Κρήτη τις τελευταίες ημέρες.

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 04.10.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 4/10/26

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα το πρωί στα βόρεια, ανατολικά, ορεινά κα

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 03.10.2026

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Tο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με α.α. 6/2026 που εκδόθηκε την Τετάρτη 30-09-2026 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται ότι από το απόγευμα το