Image
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 15:20 Βλέπω/Ακούω

Carrefour: Η ολική επαναφορά στην Ελλάδα – Πότε ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα

Μία ολική επαναφορά στην Ελλάδα επιχειρεί να κάνει η Carrefour, περίπου 10 χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη χώρα.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των Carrefour International Partneship και Retail & Μore S.A., η συνεργασία έχει ως στόχο την τοποθέτηση και ανάπτυξη των σημάτων Carrefour στην ελληνική επικράτεια.

«Το σήμα και τα προϊόντα της Carrefour είναι ευρέως γνωστά στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προφέρουμε ξανά στους Έλληνες καταναλωτές ό,τι καλύτερο διαθέτουμε. Ο Όμιλος Teleunicom και η θυγατρική του Retail & more, είναι για εμάς η καλύτερη βάση για να μπούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην ελληνική αγορά. Με την είσοδο στην Ελλάδα το 2022, η Carrefour International Partneship ενισχύει την αναπτυξιακή της πορεία σε νέες αγορές» δήλωσε ο κ.Patrick Lasfargues, Executive Director της Carrefour International Partnerships.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επαναφορά των σημάτων και των καινοτόμων εμπορικών μοντέλων της Carrefour στην Ελλάδα. Οι Έλληνες καταναλωτές θα ζήσουν την εμπειρία ενός πρωτοποριακού omnichannel οικοσυστήματος που θα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβάσιμα σε όλους», λέει ο κ.Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Retail & more.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της λιανικής και των τροφίμων και ήταν μεγάλη μας επιθυμία να επαναφέρουμε την Carrefour στην ελληνική αγορά. Στις συζητήσεις μας με την Carrefour International Partnership, επιβεβαιώθηκαν πλήρως ο στρατηγικός σχεδιασμός και η φιλοδοξία μας για τα brands της Carrefour» εξηγεί ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, CEO της Teleunicom.

Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν στην Ελλάδα έως το καλοκαίρι του 2022.

Η Retail & More η οποία υπέγραψε τη νέα συνεργασία με την Careffour, δραστηριοποιείται στον κλάδο λιανικής πώλησης τροφίμων και είναι θυγατρική της TeleUnicom, που αποτελεί μέλος του Ομίλου AVE.


 

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Αμαρίου

Η εξέλιξη των έργων υποδομής στο δήμο Αμαρίου, που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον Δήμαρχο Παντελή Μουρτ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Οι προτάσεις του Δήμου Ηρακλείου για την αντιμετώπιση των συνεπειών της λειψυδρίας στο επίκεντρο της νέας συνάντησης του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους Βουλευτές Ηρακλείου

Συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/2 στη Λότζια, η ενημερωτική σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τους Βουλευτές του νομού αναφορικά με τις προτάσεις του Δήμου Ηρακλείο

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στηρίζει την έρευνα και την καινοτομία. Χορήγηση Βραβείων Αριστείας «Έπαθλον Καθηγήτριας Ζωής Δημητριάδη»

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει τη χορήγηση των Βραβείων Αριστείας «Έπαθλον Καθηγήτριας Ζωής Δημητριάδη» ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Το βραβείο χορηγείται από τα έσοδα της δωρεάς της