Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022 16:45 Ειδήσεις

Κρήτη: Η ανάρτηση του 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η Τραγική ειρωνεία


Στο πένθος βυθίστηκε ακόμη μια οικογένεια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Ο 19χρονος Γιάννης Π. έχασε τη ζωή του στο 78χλμ, της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο 18χρονους εξετράπη της πορείας του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο άτυχος Γιάννης, με μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αποχαιρετούσε» το 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του 19χρονου Γιάννη αναφέρει:

«Χαρούμενο το νέο έτος! Ένα χρόνο πιο κοντά στο θάνατο». Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε λίγες ώρες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο του στοίχησε τη ζωή.

Ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος είχε χθες την ονομαστική του εορτή, διατηρεί σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρεθύμνου και ήταν από τους πρώτους, που έσπευσαν αμέσως στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. 

Ο 19χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι δύο νεαροί που επίσης επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

 

creta24

 
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 02.03.2026

Άλμα έως 13% στις τιμές πετρελαίου μετά τους βομβαρδισμούς στο Ιράν

Αλματώδη άνοδο κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, φθάνοντας έως και το 13% κατά την έναρξη των συναλλαγών, μετά την ένοπλη σύρραξη που ξέσπασε το Σάββατο με βομβαρδισμούς των Ην

Post
Ειδήσεις Τρίτη 24.02.2026

Ουκρανία: σύνοδος της ολομέλειας του ΕΚ για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο έκτακτης συνόδου της ολομέλειας, τέσσερα χρόνια από την πλήρους κλίμακας εισβολή της Ρωσίας. Η συνεδρίαση του

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 18.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Το νερό χάνεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση καθυστερεί και οι αγρότες πληρώνουν»

Την ανάγκη άμεσων Ευρωπαϊκών και Εθνικών παρεμβάσεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην επιδεινούμενη κατάσταση στην Ελλάδα, αναδεικνύει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς την Ευ