Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2022 16:45 Ειδήσεις

Κρήτη: Η ανάρτηση του 19χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η Τραγική ειρωνεία


Στο πένθος βυθίστηκε ακόμη μια οικογένεια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Ο 19χρονος Γιάννης Π. έχασε τη ζωή του στο 78χλμ, της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο 18χρονους εξετράπη της πορείας του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ο άτυχος Γιάννης, με μια συγκλονιστική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αποχαιρετούσε» το 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του 19χρονου Γιάννη αναφέρει:

«Χαρούμενο το νέο έτος! Ένα χρόνο πιο κοντά στο θάνατο». Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε λίγες ώρες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο του στοίχησε τη ζωή.

Ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος είχε χθες την ονομαστική του εορτή, διατηρεί σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρεθύμνου και ήταν από τους πρώτους, που έσπευσαν αμέσως στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. 

Ο 19χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι δύο νεαροί που επίσης επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

 

creta24

 
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 05.06.2026

Μ. Κ. Κεφαλογιάννης: «Η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή αυτονομία χωρίς απομόνωση στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια κούρσα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο νέος αυτός Κανονισμός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής τεχνολογικής κυρι

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.06.2026

Στο Ευρωκοινοβούλιο οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Κρήτης

Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων των Επιμελητηρίων Κρήτης με αφορμή την παρουσία τους στις Βρυξέλλες για τη διοργάνωση του 1ου EXPO Παγκρήτιου Forum. Στ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.06.2026

Πράσινο φως από την ΕΕ για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με Ουκρανία και Μολδαβία

Σημαντικό βήμα στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και της Μολδαβίας αποτελεί η συμφωνία όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τις δύο χώρες. Την ε