Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 23:30 Ειδήσεις

Κορονοϊός: Κατέληξε 42χρονος αστυνομικός – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί. Συγκλονίζει η σύζυγός του


Ο 42χρονος Στέφανος πάλεψε με τον κορωνοϊό πάνω από 1 μήνα στο νοσοκομείο. Όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο ισοπέδωσε τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.

 Η σύζυγός του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS με μοναδικό σκοπό να γίνει ο θάνατος του παράδειγμα για όλους όσους διστάζουν να εμβολιαστούν.
42χρονος ήταν πατέρας  δύο κοριτσιών.

«Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για να μην βρίσκονται οικογένειες στην ίδια θέση που βρίσκεσαι εσύ» τόνισε η γυναίκα του 42χρονου.

«Η γιατρός είπε, αν δεν σε σκοτώσει ο κορωνοϊός, σου στέλνει ωραιότατες λοιμώξεις, να αποτελειώσουν την δουλειά του κορωνοϊού. Πήγαινε πολύ καλά, μετά Σάββατο, τον είχε χτυπήσει ένα μικρόβιο, μία λοίμωξη την οποία μπόρεσε ο οργανισμός του να την αντιμετωπίσει. Και μετά τον χτύπησε πάλι ο σταφυλόκοκκος που είναι θανατηφόρος. Σε πνευμονία από κορωνοϊό είναι θανατηφόρος» πρόσθεσε.

Ο 42χρονος αστυνομικός από τη Δράμα δεν είχε εμβολιαστεί. Είχε πειστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του από διάφορους καλοθελητές πως κινδύνευε περισσότερο από το εμβόλιο παρά από τον ίδιο τον ιό.

«Τη μαμά μου σαν σήμερα την κηδέψαμε πέρσι από κορωνοϊό. Μου έλεγε “άμα κολλήσω και εγώ θα πεθάνω”, έλεγα “Στέφανε κάνε το εμβόλιο”, “όχι θα πεθάνω από το εμβόλιο άμα κάνω”. Γιατί και η παρέα του ήταν όλοι ενάντια και μιλούσαν και έλεγαν. Μου έλεγε ο άλλος που το έκανε κι έλεγε “Στέφανε μην το κάνεις έχω όλο μέταλλο στον οργανισμό μου, ψάχνω χάπια να αποβάλω τα μέταλλα”» συμπλήρωσε η γυναίκα του 42χρονου.

«Με παρακαλούσε μέσα από το νοσοκομείο να εμβολιαστώ»
Συγκλονίζουν τα όσα είπε στη σύζυγο του μέσα από το νοσοκομείο μόλις είδε κατάματα το σκληρό πρόσωπο του κορωνοϊού.

«Το έκανα τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, με παρακαλούσε να το κάνω γιατί επικοινωνούσαμε την πρώτη εβδομάδα. Μου έλεγε “πήγαινε, κάν’ το”. Και τώρα τελευταίες μέρες πήγαινα, έμενα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να τον δω αλλά καθόμουν εκεί, πίστευα ότι τον κάνει καλό να ξέρει ότι είμαι εκεί» πρόσθεσε.

Αφήνει πίσω του τη λατρεμένη σύζυγο του αλλά και τις δύο μεγάλες αδυναμίες του. Τις κόρες του 12 και 15 ετών. «Η μικρή μας είναι 12, η μεγάλη είναι 15. Αδυναμία η μεγάλη μαζί κοιμόντουσαν. Ήταν μπαμπάς που έκανε πολλά με τις κόρες του, ιππασία τις πήγαινε. Πηγαίναμε τις βόλτες μας, Χαλκιδική το καλοκαίρι» συμπλήρωσε η γυναίκα του άτυχου 42χρονου.

Ο 42χρονος αστυνομικός δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και όπως είπαν οι γιατροί στη σύζυγο του αν είχε εμβολιαστεί, θα είχε σωθεί.

Η κηδεία του έγινε χτες το μεσημέρι σε κλίμα οδύνης ενώ σαν σήμερα η σύζυγος του έχασε και την μητέρα της από κορωνοϊό.

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 02.03.2026

Άλμα έως 13% στις τιμές πετρελαίου μετά τους βομβαρδισμούς στο Ιράν

Αλματώδη άνοδο κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου στις ασιατικές αγορές, φθάνοντας έως και το 13% κατά την έναρξη των συναλλαγών, μετά την ένοπλη σύρραξη που ξέσπασε το Σάββατο με βομβαρδισμούς των Ην

Post
Ειδήσεις Τρίτη 24.02.2026

Ουκρανία: σύνοδος της ολομέλειας του ΕΚ για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο έκτακτης συνόδου της ολομέλειας, τέσσερα χρόνια από την πλήρους κλίμακας εισβολή της Ρωσίας. Η συνεδρίαση του

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 18.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Το νερό χάνεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση καθυστερεί και οι αγρότες πληρώνουν»

Την ανάγκη άμεσων Ευρωπαϊκών και Εθνικών παρεμβάσεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην επιδεινούμενη κατάσταση στην Ελλάδα, αναδεικνύει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς την Ευ