Image
Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 20:22 Βλέπω/Ακούω

Πάπας Φραγκίσκος: Η ιστορική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Πάπας Φραγκίσκος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής «Χρήστος Λαμπράκης», όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων.

Συλλειτούργησαν Επίσκοποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και όλος ο κλήρος της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας (περίπου 70 ιερείς, διάκονοι και λειτουργοϋπηρέτες).

Στην αίθουσα βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων. Την λειτουργία είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και από όλες τις άλλες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, έως 2.500 άτομα.

Σημειώνεται ότι τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή πληρότητα 50% και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

madata.gr
 

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 15.06.2026

Νίκος Χαρδαλιάς από το Περιστέρι: «Σε τροχιά υλοποίησης όλα τα κρίσιμα έργα υποδομών και πολιτισμού με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο της περιοχής Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Περιστερίου όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γρηγόριο και π

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 15.06.2026

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» – Δράσεις ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης από τον Δήμο Περιστερίου

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2026 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης – Πράσινο Σημείο (Πελασγίας 90, Νέα Ζωή) η δράση «ΜΑΖ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 15.06.2026

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του Πιλοτικού Δικτύου Σχολικών Σεισμογράφων – Η σεισμολογία μπαίνει στις σχολικές αίθουσες της Κρήτης (vid)

Τα αποτελέσματα ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού και ερευνητικού προγράμματος, που έφερε τη σεισμολογία μέσα στις σχολικές αίθουσες της Κρήτης, παρουσιάστηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας