Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 23:58 Βλέπω/Ακούω

Γκάγκα: Τι αλλάζει για τα εμβόλια από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου


Και τα 9 εμβόλια που αναγνωρίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα μπορούν να πιστοποιούνται από τη σχετική πλατφόρμα από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στην εκπομπή ΕΠΤΑ, και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών, έτσι όπως τις μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ ο επικεφαλής του ertnews.gr, Τάσος Οικονόμου.

Όπως τόνισε η κα Γκάγκα, ανοιξε η πλατφόρμα για την αναγνώριση πιστοποιητικών από ευρωπαϊκές χώρες από ευρωπαϊκά εμβόλια και από Δευτέρα ανοίγει και για τα 9 εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας δηλαδή και για το ο κινεζικό. Όλα τα εμβόλια θα μπορούν να αναγνωρίζετε και να δίνονται πιστοποιητικά».

 Η κα Γκάγκα, η οποία ήταν καλεσμένη της εκπομπής «ΕΠΤΑ» με τη Βάλια Πετούρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας αλλά και των πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στο ποιοι είναι οι εμβολιασμένοι που νοσούν και νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 24.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 24/5/26

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 23.05.2026

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων, συντάξεων και εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, από 25 Μαΐου 2026 έως 29 Μαΐου 2026

Ο προγραμματισμός των καταβολών (χάρτης πληρωμών) για την εβδομάδα από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2026 έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 Ειδικότερα: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν: Στις 26 Μαΐο

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 23.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 23/5/26

Στα ανατολικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα δυτικά αρχικά λίγες νεφώσεις, γρήγορα όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι θα σημειωθούν