Image
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 10:09 Βλέπω/Ακούω

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/11 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη στο Λέοντα σήμερα προσθέτει μεγαλοπρέπεια στις σκέψεις και τις δράσεις μας αλλά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα για να φέρουμε τα αποτελέσματα που προσδοκάμε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, ευέλικτοι και να δουλέψουμε με αγάπη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Τοξότη και η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει τους παλμούς και σας ωθεί σε δημιουργικές κατευθύνσεις. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε αυτή την δυναμική ενέργεια σε δράσεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικά περιθώρια επέκτασης.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν στις επάλξεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτή τη στιγμή. Η δυναμική είναι έντονη και άνθρωποι γύρω σας θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά αν αποφασίσετε να βγείτε δυναμικά προς τα έξω, δείχνοντας τα ταλέντα σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας, την μάθηση και γενικότερα τη γνώση σε κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει στις δραστηριότητές σας. Δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να βρείτε ενδιαφέροντα που διεγείρουν την περιέργειά σας.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να ταξινομήσετε σωστά τις πληροφορίες που έχετε λάβει και να δράσετε κατά περίπτωση. Αυτό σημαίνει πως πολλά μπορεί να αλλάξουν αυτή την περίοδο στη ζωή σας, κρατώντας μόνο ότι έχει περιθώρια εξέλιξης.

Για τους Λέοντες, με την Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ερμή στον Τοξότη όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Αποθέματα ενέργειας έχετε και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας δημιουργώντας νέα ευχάριστα ενδεχόμενα στη ζωή σας.

Για τους Παρθένους, οι σκέψεις κατευθύνουν τους στόχους σας αυτή τη στιγμή γιαυτό φροντίστε να είναι μεγαλόπρεπα όπως αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Μην δεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούστε και μην αφήσετε κανέναν να υποτιμήσει τις ικανότητές σας.

Για τους Ζυγούς, σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και τα πλανητικά δρώμενα λειτουργούν υποστηρικτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Εστιάστε την ενέργειάς σας κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα και αν έχετε ανάγκη από στήριξη να γνωρίζετε πως θα έχετε όσο χρειάζεστε.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα αναπτερώνουν το ηθικό σας ειδικά σε ότι έχει αντικειμενικά δυναμική ανάπτυξης και επίτευξης. Μέσα από αρκετή δουλειά υπάρχει η δυνατότητα και η εύνοια να έρθουν ανταμοιβές ειδικά σε εργασιακές δραστηριότητες και την καριέρα σας.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς ώστε να μπορέσετε να κάνετε ότι έχετε προγραμματίσει και η Σελήνη στον Λέοντα λειτουργεί υποστηρικτικά σε αυτόν τον προσωπικό σας αγώνα. Τα πράγματα γύρω σας γίνονται περισσότερο κατανοητά οπότε θα είστε σίγουρη/ος για τον δρόμο που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι υποστηρικτικά κυρίως για ζητήματα που είναι ανοιχτά και χρειάζεται να ολοκληρωθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Εκκρεμότητες που έχουν μείνει θα πρέπει να κλείσουν ώστε να μπορέσετε να νιώσετε χαρά και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όρεξη σε δημιουργικές ασχολίες. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Υδροχόους, σταθερά βήματα σας βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές να κάνετε με ευνοϊκή κατάληξη. Θέματα συνδέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο είτε για να ασχοληθείτε μαζί τους είτε για να σας βοηθήσουν στο έργο σας.

Για τους Ιχθύες, είναι απόλυτα κατανοητή η κούραση ή ακόμη και η απογοήτευση που νιώθετε για κάποια πράγματα ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Είναι η στιγμή να χαλαρώσετε και να χαρείτε με κάτι το οποίο επιθυμείτε.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Δωρεάν self test για όλους τους ενήλικες πολίτες από Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η διανομή των self tests προς όλους τους ενήλικες. Όπως ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση, διαθέτει σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους δύο δωρεάν self test, ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγος της επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού

Διάκονος και στην συνέχεια ιερέας χειροτονήθηκε ο Δημήτρης Λινός, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας, Αθηνάς Λινού. Το Σάββατο ...

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 05.12.2021

Πάπας Φραγκίσκος: Η ιστορική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Πάπας Φραγκίσκος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής «Χρήστος Λαμπράκης», όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων.Συλλειτούργησαν