Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 23:47 Πολιτική

Ν.Δ για εξεταστική: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις


Απάντηση στη μεσημεριανή δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος λόγω της μη συμπερίληψης πολιτικών προσώπων στον κατάλογο μαρτύρων της εξεταστικής έδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι η πλειοψηφία της Ν.Δ θα μείνει σταθερά πιστή στην τήρηση των  νόμων, των κανόνων της Βουλής και του Συντάγματος.
του Γιώργου Λυκουρέντζου"Ησύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας και την προσήλωση στην ουσιαστική διερεύνηση του αντικειμένου της εντολής που έδωσε η Ολομέλεια.

Η διαφάνεια και η αναζήτηση της αλήθειας χωρίς μικροκομματικά τερτίπια και τεχνάσματα που οδηγούν σε θολά μονοπάτια, είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει.
Χρέος της Επιτροπής είναι να προχωρήσει σε βάθος έρευνα ώστε να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κι όχι να εξαντληθεί σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, κρύβοντας την ουσία των επιχειρημάτων και αφήνοντας κρίσιμες πτυχές στο σκοτάδι που αφορούν στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ.Τσίπρα.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 16.01.2026

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Κατέληξε στη σύνθεση της αντιπροσωπείας που θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων κατέληξε στη σύνθεση της αντιπροσωπείας που θα συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ολοκληρώνοντας μια διαδικασία που σημαδεύτηκε από εντάσεις

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.01.2026

Εεπίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός&raq

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.01.2026

Πέντε χρόνια μετά τον σεισμό - Η αποκατάσταση των σεισμόπληκτων χρήζει επιτάχυνσης και απλούστευσης των διαδικασιών

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, κατέθεσε ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με θέμα τις καθυστερήσεις στη