Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 23:47 Πολιτική

Ν.Δ για εξεταστική: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για τις εντυπώσεις


Απάντηση στη μεσημεριανή δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος λόγω της μη συμπερίληψης πολιτικών προσώπων στον κατάλογο μαρτύρων της εξεταστικής έδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι η πλειοψηφία της Ν.Δ θα μείνει σταθερά πιστή στην τήρηση των  νόμων, των κανόνων της Βουλής και του Συντάγματος.
του Γιώργου Λυκουρέντζου"Ησύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας και την προσήλωση στην ουσιαστική διερεύνηση του αντικειμένου της εντολής που έδωσε η Ολομέλεια.

Η διαφάνεια και η αναζήτηση της αλήθειας χωρίς μικροκομματικά τερτίπια και τεχνάσματα που οδηγούν σε θολά μονοπάτια, είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει.
Χρέος της Επιτροπής είναι να προχωρήσει σε βάθος έρευνα ώστε να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κι όχι να εξαντληθεί σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, κρύβοντας την ουσία των επιχειρημάτων και αφήνοντας κρίσιμες πτυχές στο σκοτάδι που αφορούν στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ.Τσίπρα.

madata.gr
Post
Πολιτική Παρασκευή 06.11.2026

Ν. Ανδρουλάκης:«Χρέος μας να διασφαλίσουμε ότι οι προοπτικές κάθε παιδιού δεν καθορίζονται από το εισόδημα της οικογένειάς του, τον τόπο του ή τις ιδιαίτερες ανάγκες του»

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλαμάτας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και συζήτησε με εκπαιδευτικούς και γονείς. Ο

Post
Πολιτική Παρασκευή 06.11.2026

Υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εργαζομένων ΟΑΣΘ

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα και του Προέδρου του ΟΑΣΘ, Μανώλη Μπελιμπασάκη, υπεγράφη χθες, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στα Γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινων

Post
Πολιτική Πέμπτη 05.11.2026

Β. Κικίλιας στα 90 χρόνια του Ν.Ε.Ε. : «Η Ελλάδα κερδίζει διεθνή εμβέλεια από τη Ναυτιλία»

Στη στρατηγική σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για τη χώρα, στις προοπτικές που δημιουργεί για τη νέα γενιά και στη διαχρονική προσφορά του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλ